Tgrt Haber
29 Kasım 2021 10:55

Marketten yumurta ve cips çalan hırsızı yakaladı! Müşteri sanarken karga çıktı

Ordu'da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık vakası yaşandı. İş yerindeki yumurtaların eksildiğini fark eden bir market sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Hırsızın karga olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşayan dükkan sahibi, "Ben müşteri sanmıştım, meğer kargaymış. Sabah gelmiş, 10 dakikada 9 tane yumurtayı taşımış. Marketi erken açmasaydım diğer yumurtalar da gitmişti" şeklinde konuştu.

Marketten yumurta ve cips çalan hırsızı yakaladı! Müşteri sanarken karga çıktı
karga,hırsız,yumurta,cips

Ordu'nun Ünye ilçesinde 50 yaşındaki market sahibi Cezmi Köse, 8 senedir işlettiği dükkanında bir ilki yaşadı. Sabah iş yerine geldiğinde dükkandaki yumurtaların eksildiğini fark etti. Yumurtaları müşterilerin aldığını düşünerek güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Köse, görüntülerdeki hırsızın karga olduğunu fark edince şaşkına döndü. Hayatında ilk kez bir karga tarafından soyulduğunu söyleyen market sahibi, çareyi ise yumurtaları saklamakta buldu.

"10 DAKİKADA 9 YUMURTA TAŞIMIŞ"

Yaşadığı ilginç olayı şaşkınlık içinde anlatan Cezmi Köse, "Marketi açmaya geldiğimde dışarıda masanın üstünde yumurta vardı. Yumurtanın eksik olduğunu gördüm ve bir müşterimin aldığını zannettim. Kameradan baktığımda yumurtaları kimin aldığını görünce ben de şaşırdım. Karga sabah gelmiş, 10 dakikada 9 tane yumurtayı taşımış. Marketi erken açtığım için kalan yumurtaları kurtardım yoksa onlar da gitmişti” şeklinde konuştu.

Marketten yumurta ve cips çalan hırsızı yakaladı! Müşteri sanarken karga çıktı
Dükkanından yumurta çalan hırsızın karga olduğunu fark eden market sahibi şaşkınlık yaşadı

PATATES CİPSİYLE BAŞLAMIŞLAR

Yumurtanın yanı sıra patates cipsi de çalan karalarının başta 2 tane olduğunu belirten Köse, şimdi ise sayılarının arttığını söyleyip şöyle devam etti:

"Ben yumurtayı alıp götürmesine şaşırdım. Ayrıca kolinin içerisinden ufak olanları, ağzına sığdırdıklarını seçiyor. Büyükleri alamamış. Komşularımın balkondaki cevizlerini taşıdığını biliyordum ama yumurtayı taşıdığına ilk kez şahit oluyorum. Kamera görüntülerini izleyince komşularım da şaşırdı. Yumurtayı dışarı bırakırsam masanın üstüne yeniden gelip çalıp gidiyorlar. İlk zaman patates cipsi yemeye başladıklarında 2 taneydi ama şu anda 5 tane oldular. Bunların dışındaki kargalar da var ama onlar gelmiyor. Kargalara bir isim vermedim ama onlar benim için güzel bir hırsız.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...