Tgrt Haber
18 Aralık 2021 09:53

İş kavgasında kan aktı: Mesai arkadaşını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Arnavutköy'deki bir plastik fabrikasında tartışan yabancı uyruklu iki kişinin kavgasında kan döküldü. İş arkadaşını 8 farklı yerinden bıçaklayıp öldürdükten sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İş kavgasında kan aktı: Mesai arkadaşını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü
fabrika,,işçi,,bıçaklı saldırı,

Arnavutköy'deki fabrikada işçiler arasında çıkan kavga, bıçaklı saldırıya dönüştü. Pakistanlı bir kişinin Suriyeli mesai arkadaşını 8 bıçak darbesiyle öldürerek kaçtığı olayda, polis ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İş kavgasında kan aktı: Mesai arkadaşını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdüArkadaşı tarafından bıçaklanan işçi, eve gidip ekmek bıçağını aldıktan sonra kendisini bıçaklayan işçiye saldırdı.

KOLUNDAN 2 KEZ BIÇAKLADI

Arnavutköy Hicret Mahallesi Aşık Paşa Caddesi’nde bulunan bir plastik fabrikasında, dün sabah saatlerinde çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. İddiaya göre, aynı işyerinde çalışan Suriyeli Mişael Elali ve Pakistanlı Khalil Ebrhimi nedeni bilinmeyen bir şekilde kavga etmeye başladı. Kavga esnasında Mişael Elali Pakistanlı arkadaşı Khalil Ebrhimi ‘yi kolundan 2 kere bıçakladı.

İş kavgasında kan aktı: Mesai arkadaşını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü8 yerinden bıçaklanan Suriyeli işçi hayatını kaybetti.

EVE GİDİP EKMEK BIÇAĞI ALDI

Bıçaklanan Ebrhimi işyerinden ayrıldı, evinden aldığı ekmek bıçağı ile tekrar işyerine gelerek kendisini bıçaklayan arkadaşına saldırdı. Saldırı da Mişael Elali 8 bıçak darbesi aldı ve kaldırıldığı klinikte kan kaybından hayatını kaybetti.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olayla alakalı çalışma başlattı. Arkadaşını öldürdükten sonra kayıplara karışan Khalil Ebrhimi her yerde aranıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...