Tgrt Haber
05 Haziran 2021 00:49

Meteoroloji'den 2 bölge için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, hafta sonu 2 bölgede sağanak yağmur etkili olacak.

Meteoroloji'den 2 bölge için sağanak uyarısı
hava durumu,sıcaklık,yağmur,meteoroloji

Hafta sonu için plan yapanları üzecek haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava durumu tahminlerine göre cumartesi gününden itibaren bazı bölgeler yağışlı havanın etkisi altına girecek. Cumartesi günü yurdun kuzey bölümlerinde parçalı bulutlu hava hakim olacak.

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

Meteoroloji, Karadeniz Bölgesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü yağmur beklendiğini duyurdu. Ayrıca Çankırı, Sivas ve Toros bölgelerinde de sağanak görüleceğini bildirdi. Yurt genelinde hava sıcaklığı düşüşe geçiyor. Sıcaklık; kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece altında, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgarın daha çok kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatılı yönlerden hafif ve orta kuvvette esecek. Güney Ege'de kuzeybatılı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneybatılı yönlerden yer yer kuvvetli rüzgar etkili olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...