Tgrt Haber
31 May 2021 12:11

Milyonluk oto hırsızlığı: Suçu patronuna attı

İstanbul Kağıthane’de eskiden çalıştığı bir otoparka girip 800 bin lira değerinde lüks otomobili çaldı. Ekiplerin adım adım izini sürdükleri otomobili Beyoğlu’nda buldu.

Milyonluk oto hırsızlığı: Suçu patronuna attı
Hırsızlık,Otomobil,Patron

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, plakasını belirledikleri otomobilin izini Beyoğlu’nda buldu. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs, aracı eksi patronunun çaldırttığını 1 hafta sonra kendisine geri götürmesini söylediğini iddia etti.
Polis ekipleri şahısın verdiği ifadenin yalan olduğunu ortaya çıkararak, şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERALARIYA İZİ SÜRÜLDÜ

Araç sahibi otomobilini cadde üzerindeki bir otoparka park etti. Ardından otoparktan çıkan G.A.A., saat 14.00 sıralarında otoparka gelerek aracını almak istedi. Ancak aracının yerinde olmadığını gören adam otoparka görevlisine durumu bildirdi.Şahısların bir şey görmediğini beyan etmesi ve otoparkta da güvenlik kamerasının olmadığının tespit edilmesi üzerine polis ekipleri, çevredeki kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda aracı çalan şahsın 21 yaşındaki İdris Han Ç. olduğu belirlendi. 

Milyonluk oto hırsızlığı: Suçu patronuna attı

SUÇ MAKİNESİ SERBERT BIRAKILDI

Mahkemeye çıkartılan şahıs “oto hırsızlığı” ve “işyerinden ve kurumdan hırsızlık” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyette “Dolandırıcılık”, “Taksirle öldürme” ve “Kasten Yaralama” suçlarından kaydı bulunan Mehmet U. ise “oto hırsızlığı”, “muhafaza görevini kötüye kullanma” ve “uyuşturucu madde ticareti” suçlarından adli işlemleri yapılarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Milyonluk oto hırsızlığı: Suçu patronuna attı

OTOPARKIN FALİYETİNE SON VERİLDİ

Öte yandan ele geçirilen araç da sahibi G.A.A.'ya teslim edilirken aracı park ettiği otoparkı denetleyen polis ekipleri, ruhsatsız olduğunu tespit etti. Otopark ise İBB yetkilileri tarafından mühürlenerek faaliyetine son verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...