Tgrt Haber

Motor yola fırladı, sürücü hayatını kaybetti! Araçtan çok sayıda uyuşturucu çıktı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Temmuz 2023 11:53 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 11:59
kaza,Çanakkale

Çanakkale’de tek taraflı meydana gelen trafik kazasında bir soğuk hava deposu girişindeki beton yol ayrımına çarpan otomobilin sürücüsü, olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle otomobilin motoru yerinden fırlarken, araç içinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çanakkale-Bursa karayolu üzerinde sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Çanakkale’ye doğru seyir halinde olan Ferhat Aslan (41) yönetimindeki 35 ANY 360 plakalı otomobil, Kangırlı altı sapağını geçince soğuk hava deposu girişindeki beton yol ayrımına süratle çarptı. 

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobil sürücü Ferhat Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobilin motoru yerinden çıkarken, aracın ön tarafı paramparça oldu.

Kazayı gören sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Aslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan savcılık incelemesi sonrası sürücünün cenazesi Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Motor yola fırladı, sürücü hayatını kaybetti! Araçtan çok sayıda uyuşturucu çıktı

ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Kazanın ardından otomobilde inceleme yapan polis ve jandarma çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Polis ve jandarma kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...