Tgrt Haber
02 Ekim 2021 17:29

Konteynere çarpan motosikletli tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Manisa'da bir motosiklet sürücüsü, kontrolünü kaybetmesi sonucu konteynere çarparak yola savruldu. O esnada yoldan geçmekte olan tırın altında kalmaktan son anda kurtulan adamın o anları saniye saniye kaydedildi.

Konteynere çarpan motosikletli tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu
manisa,,turgutlu,,motosiklet kazası,

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda, sepetli motosikletinin kontrolünü kaybederek çöp konteynerine çarpan sürücü, savrulduğu yolda tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Derbent Mahallesi'nde ikamet eden Yılmaz G. isimli bir vatandaş, sepetli motosikletiyle arkadaşının iş yerine gitmek için evinden çıktı. İzmir-Ankara Karayolu yan tarafında bulunan sokakta motosikletiyle ilerleyen Yılmaz G. bir anda motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarptı.

BURNU BİLE KANAMADI

Çarpmanın etkisiyle İzmir-Ankara Karayolu'na çıkan motosiklet, seyir halindeki tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Tırın dorse kısmındaki lastiklere çarpan sepetli motosikletin sürücüsü, kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...