Tgrt Haber
21 Aralık 2020 15:51

"Ne geziyorsunuz" kavgasında 2 kişi yaralandı

Şanlıurfa’da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dün başlayan tartışma bugün kavgayla bitti. 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavga kameraya yansıdı.

"Ne geziyorsunuz" kavgasında 2 kişi yaralandı
Şanlıurfa,,kavga

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kamberiye Mahallesi eski sanayi sitesinde bekçilik yapan Mahmut S., hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sanayide gezen Mehmet B. ve Halil B. kardeşlerle “Kısıtlama var, burada ne geziyorsunuz” diyerek tartıştı.

Olay yerinden ayrılan kardeşler bugün yeniden sanayiye gitti. İki kardeş ile bekçi ve ismi öğrenilemeyen oğlu arasında kavga çıktı. Kavgada Mehmet B. ve Halil B. bıçakla yaralandı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kavga sonrası eski sanayi sitesine giden polis ekipleri, kavgaya karışan bekçiyi gözaltına alırken kaçan oğlunu yakalamak için de çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...