Tgrt Haber

Oğlunun öldüğü kaza yerinde temizlik yapan babanın en acı anı

05 Aralık 2019 22:59
Oğlunun öldüğü kaza yerinde temizlik yapan babanın en acı anı
kütahya,kaza

Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında, oğlu hayatını kaybeden belediye işçisi babanın, durumdan habersiz bir şekilde olay yerinde temizlik çalışmasına katıldığı ortaya çıktı.

Kütahya Çevre Yolu'nda, dün sabah 2 gencin olay yerinde, bir kişinin de hastanede hayatını kaybettiği kazada ölenlerden Muhammed Harman'ın babası Enver Harman, otomobilin çarpması nedeniyle yola savrulan ağaç parçalarını temizleme çalışmasına katıldı.

HER ŞEYDEN HABERSİZ BİR ŞEKİLDE İZLEDİ
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğünde işçi olarak çalışan Enver Harman, görevlendirildiği kaza yerinde, çarpma sonucu refüjde yerinden sökülen ağacı motorlu testereyle parçalara ayırdı. Enver Harman, işini bitirince olay yeri incelemesi ve cenazelerin araca taşınmasını her şeyden habersiz bir şekilde uzaktan izledi.

OĞLUNUN KAZADA ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ
Baba Harman, kazadan birkaç saat sonra ölenlerin kimliklerinin belirlenmesiyle, kaza yerindeki iki cesetten birinin oğluna ait olduğunu öğrendi.

Oğlunun öldüğü kaza yerinde temizlik yapan babanın en acı anı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...