Tgrt Haber
09 Kasım 2021 14:35

Öğrenci servisi kazasından kahreden haber geldi

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde öğrencileri taşıyan servis midibüsü dere yatağına uçtu. Kazada 20 kişi yaralanırken 1’i öğrenci 2 kişi hayatını kaybetti.

Öğrenci servisi kazasından kahreden haber geldi
Kocaeli,servis midibüsü

Kocaeli'de 14.00 sularında Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, lise öğrencilerini taşıyan servis midibüsünün sürücüsü, henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına uçtu.

Öğrenci servisi kazasından kahreden haber geldi

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Servis midibüsünün içinde bulunan 20' öğrenci yaralandı.

1'İ ÖĞRENCİ 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Öğrenci servisi kazasında yaralanan 1’i öğrenci 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Öğrenci servisi kazasından kahreden haber geldi

Yaralılar itfaiye ve kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla tek tek midibüs içinden çıkartılarak, sağlık ekiplerine sevk edildi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'de kaza yerine gelerek çalışmaları yerinde takip etti. Olay yerinden çıkarılan yaralılar bölgede bulunan yakın hastanelere sevk edildi. Öğrencilerin yakınları da kaza haberini alır almaz olay mahalline geldi. 

KOCAELİ VALİSİ: ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ

Olay yerinde incelemelerde bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, gazetecilere, kazanın ardından ekiplerin gereken müdahaleyi yaptığını söyledi.

Emlak Kent Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan bir aracın kontrolden çıkarak köprü üzerinden dere yatağına devrildiğini aktaran Yavuz, "Çok üzüntülüyüz, milletimize 'geçmiş olsun' dileklerimi iletiyorum. 22 kişi maalesef yaralanmıştı. Bir vatandaşımız yolda hayatını kaybetmiştir. Bunun dışında bir öğrencimizin de hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Diğer kardeşlerimizin tedavileri devam ediyor. Temennimiz ve dileğimiz, diğer kardeşlerimizin hayati tehlikesinin olmaması." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...