Tgrt Haber
22 Eylül 2021 14:55

Okul dönüşü kahreden kaza kamerada: Anne öldü, çocuklar ağır yaralı

Antalya'da çocuklarını almak için okula giden anne ve biri 6 diğeri 7 yaşındaki iki çocuğun geçirdiği motosiklet kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Kazada anne hayatını kaybederken çocukların ise yoğun bakımdaki tedavileri sürüyor.

Okul dönüşü kahreden kaza kamerada: Anne öldü, çocuklar ağır yaralı
antalya,,kaza,,motosiklet,,elektrikli bisiklet,

Antalya’da elektrikli bisikletle iki çocuğunu okuldan aldıktan sonra anne ve çocuklarına motosiklet çarptı. Annenin hayatını kaybettiği, iki küçük çocuğun ise ağır yaralandığı kaza, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bir önceki gün Kepez ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, 27 yaşındaki Ebru Sonkaya, aynı okulda öğrenim gören 6 yaşındaki Nurhayat ve 7 yaşındaki Berat adlı iki çocuğunu elektrikli bisikletle aldıktan sonra eve doğru yola çıktı. Bulvar üzerinde Sonkay’nın elektrikli bisikletine bir yarış motosikleti çarptı.

ÇOCUKLARIN YOĞUN BAKIMDAKİ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Çarpışmanın etkisiyle anne ve çocuklar farklı yönlere savruldu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Sonkaya, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşama tutunamadı. İki çocuğun ise yoğun bakımda tedavilerine devam edildiği öğrenildi. Ebru Sonkaya’nın cenazesi Varsak mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan kaza anı yakındaki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Sonkaya elektrikli bisikletiyle karşıya geçmek isterken, motosiklet hızla bisiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Sonkaya ve çocuklarının sürüklendiği anlar kameralarca kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...