Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 08:29

Ölümden kurtulmak için taş attı

Kocaeli’de tartıştığı kişiler tarafından bıçaklanan genç tren hattına girip taş atarak vatandaşlardan yardım istedi.

Ölümden kurtulmak için taş attı
kocaeli

Kocaeli’de tartıştığı şahıslar tarafından bıçaklanan 26 yaşındaki genç, çitlerden atlayarak tren hattına girerek vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç, tedavi altına alındı.

Olay, İzmit ilçesinde yaşandı. Kimliği belirsiz şahıslar ile 25 yaşındaki Eren B. arasında tartışma çıktı. Şahıslardan biri tartışma esnasında cebinden bıçak çıkararak Eren B.’yi bıçakladı. Kanlar içinde kalan genç ölümden kurtulmak için kaçtı. Kendisini bıçaklayanlardan kaçan genç demir çitlerden atlayıp tren hattına girdi. Tren hattındaki durakta otobüs bekleyenlerden yardım istedi. Sesini duyan vatandaşlar yaralı gencin yardımına koştu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Vatandaşların ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi yapılan yaralı genç hastaneye kaldırıldı. Polisler ise genci bıçaklayan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

‘TAŞ ATARAK YARDIM İSTEDİ’

Yaralı gence yardım eden vatandaşlardan biri ise şunları söyledi: Otobüs bekliyorduk. Ondan sonra sesler vardı, dikkat etmedik. Daha sonra baktık, bize doğru taş atmaya başladı. Sonra bir baktık, ‘Yardım edin, ambulans çağırın’ diye bağırıyor. Daha sonra çitlerden atladık, yarası derindi. Sardık, pansuman yaptık. Daha sonra ambulansı çağırdık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...