Tgrt Haber
27 Ağustos 2021 14:27

Hem suçlu hem güçlü: Önce hırsızlık yaptı sonra polise ateş açtı

Avcılar'da bir taksiden hırsızlık yaptığı şüphesiyle polislerin takip ettiği hırsız, bir kafede yakalandı. Teslim olması istenen zanlı, polislere ateş açtı.

Hem suçlu hem güçlü: Önce hırsızlık yaptı sonra polise ateş açtı
hırsız,,polis,,avcılar,

İstanbul Avcılar’da bindiği ticari takside hırsızlık yaparak kaçan şahıs, yakalandığı kafede teslim olmasını isteyen polislere direnerek ateş açtı. Zanlı, ekiplerin titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Sabah 06.00 sıralarında, Avcılar Merkez Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre, E.D. isimli şahıs bindiği ticari taksiden hırsızlık yaparak kaçtı. Taksi şoförü karakola giderek şahıstan şikayetçi oldu. Bekçi ve polis ekipleri kaçan şahsı takip ederek mahalledeki bir kafeye giderek arkadaşlarıyla buluştuğunu tespit etti.

Zanlıyı takip eden polis ekipleri kafeye giderek şahsın teslim olmasını istedi. E.D. ise kapıyı açmak yerine polis ve bekçilere ateş açmaya başladı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİ GÖRÜNCE İKNA OLDU

Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Özel harekat polislerini gören şahıs, ikna olarak teslim oldu. Kimsenin yaralanmadığı olayda, şahıs gözaltına alındı. Ekipler, ifadelerine başvurmak için şüphelinin kafede bulunan arkadaşlarını da karakola götürdü.

KAFEDE UYUŞTURUCU KULLANIMI

Polis ekipleri, daha sonra kafede inceleme yaptı. Yapılan incelemede mekanda uyuşturucu kullanıldığı tespit edilirken, kafenin daha önce mühürlendiği öğrenilmesinin üzerine zabıta ekipleri, kafeyi yeniden mühürledi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...