Tgrt Haber

Balıkesir'deki otobüs kazasında ölen yolcuyla ilgili yürek yakan ayrıntı

08 Ağustos 2021 19:25
Balıkesir'deki otobüs kazasında ölen yolcuyla ilgili yürek yakan ayrıntı
balıkesir,otobüs,kaza

Balıkesir'deki otobüs kazasında 15 kişi can verdi. Hayatını kaybedenler arasında bulunan Akın Duru isimli vatandaşla ilgili ayrıntı yürekleri sızlattı.

Karabük'ten yola çıkıp İzmir'e doğru gitmekte olan yolcu otobüsü, saat 04.40 sıralarında Balıkesir Edremit bölgesinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Feci kaza sonucu 15 kişi yaşamını yitirirken, 17 kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

SEFER ÖNCESİ ŞOFÖRLER DEĞİŞMİŞ

Kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Kerem Başol'un, sefere çıkacak olan arkadaşı Onur Güneş'in rahatsızlanması nedeniyle direksiyonun başına geçtiği öğrenildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Onur Güneş, "Can arkadaşım Kerem; dün akşam seni yolcu ettim. Beni araçtan indirdin. 'Evine git kardeşim' dedin. Bana 'yarın akşam gelirsin' dedin. Üzdün beni kardeşim üzdün. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. 

YÜREK YAKAN AYRINTI ORTAYA ÇIKTI

Balıkesir'deki otobüs kazasıyla ilgili acı bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Feci kazada hayatını kaybedenler arasında, Zonguldak'tan İzmir'e gitmekte olan Edremitli Akın Duru da bulunuyordu. Akın Duru'nun fabrikada iş bulduğu, işe başlamadan önce de annesini ziyaret etmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Balıkesir'deki otobüs kazasında ölen yolcuyla ilgili yürek yakan ayrıntı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...