Tgrt Haber
26 Nisan 2022 11:14 - Güncelleme : 26 Nisan 2022 11:22

Kan donduran görüntü: Otobüs şoförüne bıçaklı saldırı anları kamerada

Fatih’te bir otobüs şoförü ile motosikletli arasında çıkan yol verme tartışması kısa sürede kavgaya döndü. Elindeki bıçakla şoförün üzerine koşup saldıran motosikletli, çevredekilerin müdahalesiyle durduruldu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

İstanbul Fatih’te bir otobüs şoförüyle motosikletli arasında yaşanan kavganın görüntüleri kan dondurdu. Elindeki bıçakla şoförün üstüne atılan şüpheli, defalarca salladığı bıçağı saplamaya çalıştı. Hızlı reflekslerle motosikletlinin bıçak darbelerinden kurtulan şoförün o anları saniye saniye kameraya yansıdı.

Fatih Çarşamba’da, dün öğle saatlerinde meydana gelen kavganın görüntüleri herkesi şoke etti. Motosikletli sürücü ile İETT otobüsü şoförü arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

YARALANAN OLMADI

Motosikletli sürücü, elindeki bıçakla otobüs şoförüne saldırdı. Otobüs şoförü, motosikletli sürücünün salladığı bıçaktan zor da olsa kurtuldu. Güpegündüz yanında taşıdığı bıçakla, sokak ortasında şoföre saldıran şüpheli, çevredekilerin araya girmesiyle sakinleştirilirken olayda yaralanan olmadı.

Çevredeki vatandaşlar da o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...