Tgrt Haber
25 Mart 2022 23:19 - Güncelleme : 25 Mart 2022 23:24

Pitbull tarafından ısırıldı! Köpek sahibi ile o da tutuklandı

İstanbul’un Güngören ilçesinde ağızlıksız dolaşan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan vatandaşın suç dosyası kabarık çıktı. Firari olan şahıs ile köpeğin sahibi ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pitbull tarafından ısırıldı! Köpek sahibi ile o da tutuklandı

İstanbul Güngören’de meydana gelen olayda ağızlıksız bir şekilde gezdirilen pitbull cinsi köpek bir vatandaşa saldırdı. Bacağından ısırılan vatandaş çevredekiler sayesinde kurtarılırken talihsiz genç olayı şans eseri küçük sıyrıklarla atlattı. Dehşet anları kameralara saniyen saniye yansırken sosyal medyada gündem oldu.

SUÇ DOSYASI KAPARIK ÇIKTI

Polis ekiplerince yapılan inceleme neticesinde yaralanan şahsın Y.T. olduğu belirlenirken köpeğin sahibi ise H.H.A. isimli şahıs olduğu öğrenildi. İncelemelerde mağdur olan Y.T. isimli şahsın 23 suçtan kaydı olduğu ve “gasp” suçundan faili firar olarak arandığı belirlendi. Y.T. ile birlikte farklı konulardan 9 suç kaydı bulunduğu belirlenen köpek sahibi H.H.A. ise yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili muhafaza altına alınan 2 pitbull cinsi köpek barınağa götürülmek üzere belediye görevlilerine teslim edildi.

KÖPEK SAHİBİ VE ISIRILAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Emniyette işlemleri tamamlanan Y.T. ile köpeğin sahibi H.H.A. adliyeye sevk edildi. Şüpheli Y.T. ‘Yağmadan’ dolayı, köpeğin sahibi H.H.A. ise ‘kasten yaralama’ olayından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...