Tgrt Haber
13 Kasım 2021 17:13

Şehit polisin katil zanlısından şok savunma: Polis olduğunu bilseydim öldürmezdim

Balıkesir'de görevli polis memuru 30 yaşındaki Abdulkadir Güngör'ü silahla vurarak öldüren sanık, adliye girişinde basın mensuplarına, "Pişmanım, polis olduğunu bilmiyordum. Bilseydim öldürmezdim" dedi.

Şehit polisin katil zanlısından şok savunma: Polis olduğunu bilseydim öldürmezdim
polis,,şehit,,balıkesir,,savunma,

Balıkesir’in Havran ilçesinde polis Abdulkadir Güngör'ü şehit eden sanık, basın mensuplarının soruları karşısında kendisini savundu. Güngör'ün polis olduğunu bilmediğini belirten sanık, "Ben polise mermi sıkacak değilim. Ben memuruma sıkmam valla abi, hain değilim." dedi.

5'i KADIN 14 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği'nde görevli polis memuru 30 yaşındaki Abdulkadir Güngör, gittiği operasyonda vurularakşehit edildi. Güngör'ün şehit edilmesi olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 5’'i kadın 14 kişi çevik polis koridorunda adliyeye sevk edildi.

"POLİS OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Polisi şehit ettiği ileri sürülen Devrim E. ve diğer şüphelilerden Fahreddin K., adliye girişinde basın mensuplarına, "Pişmanım abi, bilerek yapmadım. Evimde çocuklarımla oturuyordum. 2 tane silahlı kişi geldi. Polis olduğunu bilmiyordum." dedi.

"MEMURUMA SIKMAM, HAİN DEĞİLİM"

Gelenleri husumetli olduğu kişilerden olduklarını zanneden ve bu sebeple silahına sarıldığını belirten sanık, "Hasımlarından bir geldi sandım. Ben polise mermi sıkacak değilim. Ben memuruma sıkmam valla abi, hain değilim. 7 yaşında 9 yaşında çocuklarım var benim" dedi.

14 zanlı Cumhuriyet Savcısı'na ifade vermeye başladılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...