Tgrt Haber
02 Ağustos 2019 14:28

Polisten kaza yerinde meraklı kalabalığa kask uyarısı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde başında kaskı olmayan motosiklet sürücüsü dengesini kaybedip düştü. Kazada başından yaralanan sürücüye polis, "Kaskı bizden ceza yememek için takıyorsunuz ama sağlığınız için takacaksınız" dedi.

Polisten kaza yerinde meraklı kalabalığa kask uyarısı
kask,,motosiklet,,kaza,,polis memuru,

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir motosiklet sürücüsü dengesi kaybederek yere düştü ve yaralandı. Olay yerinde vatandaşlaral konuşan polis memuru, "Kaskı bizden ceza yememek için değil. Sağlığınız için takacaksınız kaskı” diyerek uyarıda bulundu.

Dengesini kaybetti

Gazipaşa ilçesi, Deniz Kızı Kavşağı'nda motosiklet kazası meydana geldi. Saat 10.30 sıralarında meydana gelen kazada 07 AFU 516 plakalı motosikletin sürücüsü Ö.F.K. (52), dengesini kaybederek düştü.

İlk müdahale doktordan

Kask takmayan ve başından yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi yoldan geçen kadın doktor yaptı.

Kask eğitimi verdi

Kazazedeye ilk müdahalesi yapılırken olay yerinde bulunan polis memuru Nihat Düz, kaza yerine toplanan kalabalığa sıcağı sıcağına kask eğitimi verdi. 

Polisten kaza yerinde meraklı kalabalığa kask uyarısı

"Sağlığınız için takacaksınız"

Kaza yerine toplanan meraklı kalabalığa seslenen polis memuru, “Bakın arkadaşlar kaskın değerini burada görüyorsunuz. Hocam bak kask takmamış, kafasında sıkıntı var. Canlı örneğini görüyorsunuz değil mi? Kaskı bizden ceza yememek için takıyorsunuz. Sağlığınız için takacaksınız kaskı” diyerek uyardı. 

"Sana kask hediye edeceğim"

Kaskı olmayan kazazedeyle konuşan Nihat Düz, “Hocam sana bir kask hediye edeceğim. Belki de motosikletin koltuğunun altında kask da vardır” dedi. 

Sağlık durumu iyi

Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılan Ö.F.K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...