Tgrt Haber
14 Kasım 2021 22:09

Sağlık çalışanlarını darp eden şahıs tekrar gözaltında

Malatya’da acil servise gelen alkollü H.A. kendisine müdahale etmek isteyen doktor ile sağlık görevlilerine saldırdı. Mahkemece serbest bırakılan şahıs Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Sağlık çalışanlarını darp eden şahıs tekrar gözaltında
Malatya,Sağlık çalışanları,,darp

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen olayda alkollü olduğu belirlenen H.A.İ. getirildiği acil serviste doktor Abdullah Ercan ile koordinatör Yunus Karayılan tarafından müdahale edilmek istendi. Hastaneyi birbirine katan H.A.İ. doktor ve hastane koordinatörünü darp ederek yaraladı. Koordinatör Karayılan'ın kolu kırılırken, Dr. Ercan ise vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbeler sonucu yaralandı. 

TEKRAR YAKALANDI GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından gözaltına alınan H.A.İ. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı. Bu kararın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelinin serbest kalmasına itiraz etti. Yapılan itiraz sonucunda H.A.İ. tekrar yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık çalışanlarını darp eden şahıs tekrar gözaltında

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...