Tgrt Haber
08 Nisan 2024 11:51 - Güncelleme : 08 Nisan 2024 11:52

Sahurda 'Örümcek adam'ı görenler şaşırdı

Adana'da sahurda 'Örümcek Adam' kostümlü davulcuyu gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sahurda 'Örümcek adam'ı görenler şaşırdı

Ramazan ayı yarın son bulurken Adana’da bir kişi sahurda vatandaşları şaşırttı.

Adanalı Örümcek Adam olarak bilinen 26 yaşındaki Can Şaşkın, kostümünü giyip davulunu alarak sahurda vatandaşları uyandırdı. Örümcek Adam geleneklere de uyarak davul çalarken mani söylemeyi de unutmadı. İlk kez Örümcek Adam'la sahura kalkan vatandaşlar ona bahşiş vermeyi de unutmadı.

''TEBESSÜM EDİYORLAR''

Şaşkın, “Ben Adanalı Örümcek Adamım. Ramazan ayında insanları biraz tebessüm ettirmek için sahurda davul çalarak uyandırmaya geldim. Ramazan ayı olduğu için görenler şaşırıyor. Evlerden bakanlar Örümcek Adam olduğumu görünce gülüp tebessüm ediyorlar. Çok ilgi gösteriyorlar, fotoğraf çektirenler dahi oluyor” dedi.

Sahurda 'Örümcek adam'ı görenler şaşırdı - 1. Resim

Örümcek Adam ile sahura uyanan bir vatandaş ise, “Adana'da yine sıradan bir gün. Yukarıdan arkadaşı gördüm, Örümcek Adam kostümüyle dikkatimi çekti. Hemen aşağıya indim, tebrik ederim” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...