Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 11:17

1 ay önce vasiyetini açıklayan yaşlı adam kasapta ölü bulundu

Antalya'da kiraladığı bir dükkanda yalnız başına kalan yaşlı adam, serinlemek için girdiği kasapta ölü bulundu. Yaşlı adamın ölmeden bir ay önce vasiyetini açıkladığı öğrenildi.

1 ay önce vasiyetini açıklayan yaşlı adam kasapta ölü bulundu
ölüm,antalya,kasap,yaşlı adam

Antalya'da yalnız yaşayan adam ölü olarak bulundu.

DÜKKAN SAHİBİ ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Muratpaşa ilçesine bağlı Altındağ Mahallesi'nde kiraladığı küçük bir dükkanda yaşamını sürdüren 67 yaşındaki Bekir Tekiner, kliması bozulunca yan taraftaki kasap dükkanının sahibinden anahtarı alıp içeri girdi. Geçici olarak hizmeti durdurulmuş olan kasap dükkanının sahibi Gülizar Kara, temizlik için gittiği dükkanında korkunç manzarayla karşılaştı. Yaşlı adamı sandalye üzerinde hareketsiz yatar biçimde bulan Kara, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan kontroller sonucu Tekiner'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kalbinden rahatsızlığı bulunan ve kısa süre önce kalp ameliyatı olduğu öğrenilen Tekiner'in cansız bedeni morga kaldırıldı.

1 ay önce vasiyetini açıklayan yaşlı adam kasapta ölü bulundu

VASİYETİNİ 1 AY ÖNCE AÇIKLAMIŞ

Bekir Tekiner'in birkaç aydır hasta olduğunu söyleyen kasap dükkanı sahibi Gülizar Kara, "Kalbinden ameliyat olmuştu, iyileşmişti. Ayakları şişiyordu, buz koyuyorduk. Günlük yemeğini yediriyorduk. Kurban Bayramı’nda dükkanı kapatmıştık, Çarşamba günü açacaktım. Ben sıcak olduğunda dükkanda serinlesin diye ona anahtarı vermiştim. Bugün dükkanı temizlemeye geldiğimde, sandalyenin üzerinde yatar vaziyetteydi. Öldüğünü anladık, 112’yi aradık. Çok iyi birisiydi” diye konuştu.

Kara, en son yaşlı adamın ailesinden kimseyle görüşmediğini ve 1 ay önce kendisine ‘Benim kimsem yok, ölüme kimse gelmesin’ dediğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...