Tgrt Haber
22 Ocak 2022 18:10

Sokak kedisini boğarak öldüren zanlı tutuklandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, bir kedinin telef edildiği ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki 40'tan fazla güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. Ekipler, kaldırımda yürürken sokak kedilerini yanına çağıran, bunlardan birini sevdikten sonra kaldırıma fırlatıp işkence eden, ardından da hayvanı boğarak telef ettiği belirlenen kişinin S.A. olduğunu saptadı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Sokak kedisini boğarak öldüren zanlı tutuklandı
tekirdağ,,malkara,,kedi,,saldırı,

Tekirdağ Malkara’da bir kediye işkence ederek canice öldürdüğü görüntüler sonrasında gözaltına alınan şüpheli 32 yaşındaki S.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

CANİCE ÖLDÜRDÜ

Camiatik Mahallesi’nde bulunan bir sitesinin önünde vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri çevrede bulunan KGYS ve güvenlik kameralarını tek tek incelediler. Yaklaşık 80 saat kameraları inceleyen ekipler, bir kişinin arabalarının yanında kediyi çağırdığı ve ardından canice öldürdüğü görüldü.

Sokak kedisini boğarak öldüren zanlı tutuklandı

TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından yaşadığı adreste gözaltına alınan S.A ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette gerçekleştirilen işlemlerin ardından Savcılığa sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...