Tgrt Haber
17 May 2021 16:16

Sokaktaki kalabalığa vatandaştan şaşırtan tepki

Sakarya'da tam kapanma döneminde boş kalan cadde ve sokaklar, normalleşmeye geçişle birlikte dolup taştı. Yakın zamanda korona virüsü atlatan bir vatandaş, sokağa çıktığında yoğunlukla karşılaşınca "İnsanlar ölümü hak ediyor" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Sokaktaki kalabalığa vatandaştan şaşırtan tepki
sakarya,,cadde,,sokak,,kalabalık,,vatandaş,,tepki,

Ramazan Bayramı öncesi uygulanan 17 günlük tam kapanma döneminde Sakarya sokaklarında sessizlik hakimdi ancak normalleşmenin ilk günü caddelerde adeta insan seli yaşandı. Şehrin en işlek caddelerinde adeta adım atacak yer kalmadı.

"İnsanlar ölümü hak ediyor"

20 gün evvel korona virüsü atlatan Tuncay Kaçar adlı bir vatandaş, yaşanan yoğunluğu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Kalabalığı görünce korkup eve dönme kararı aldığını belirten Kaçar, şöyle konuştu:

"Virüsle ilgili konuşmak istiyorum çünkü aşırı derecede gözüm korktu. Caddeyi görüyorsunuz zaten. Girmek istedim ve giremedim. 20 gün önce bu virüsü atlattım. Ancak kendime geldim. Bu insanlar hala buna inanmamakta direniyorlar. Hala devletin izin vermiş olduğu kurallara da uymak istemedikleri için mücadele ediyorlar. Söylenecek başka da bir şey yok gibi gözüküyor. İnsanlar bazen ölümü hakkediyor. Gidin biraz kardeşim, dinlenin bu ne ya? Başıboş insanlar.”

"Kalabalığı görünce korkup geri döndüm"

Para çekmek için dışarı çıktığını söyleyen Tuncay Kaçar, “Nakit paraya ihtiyacım vardı. Bir de ayakkabı alayım kendime dedim ama görüyorsunuz ki adım atacak yer yok. Korktum ve caddenin başından geri döndüm. Şimdi de eve gidip içeriye kapatacağım kendimi. Sağlığım için doğru olan bu. Biraz daha duyarlı, dikkatli olalım. Bu şekilde birbirimizi koruyamayız. Nasıl koruyacağız ki?” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...