Tgrt Haber
29 May 2021 11:28

Sosyal medya arkadaşlığı hayatını kararttı

​Sarıyer’de yaşanan olayda bir adam sosyal medya üzerinden tanıştığı kişinin verdiği buluşma noktasında gittiğinde gasp edildi.

Sosyal medya arkadaşlığı hayatını kararttı
​Sarıyer,gasp

Sarıyer'de yaşanan ilginç olayda, bir kişi sosyal medya üzerinden tanışıp ve bir süredir sohbet ettiği kişi ile buluşup sohbet etmek için randevulaştı. Sosyal medya arkadaşının attığı konuma giden A.Y. isimli adam hayatının şokunu yaşadı.

BAŞINA SİLAH DAYADILAR, 12 BİN TL'SİNİ GASP ETTİLER

 

Aracına binen 3 şahıs tarafından önce darp edildi. Daha sonra başına silah dayatılarak toplamda 12 bin 750 lira gasp edilen adam, polise şikayette bulundu. 

SUÇ MAKİNESİ GASPÇILAR TUTUKLANDI

Şikayet sonucu Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Çok uzun sürmeden yakalanan gaspçıların evinden 2 adet tabanca ele geçirildi. 

Emniyette çeşitli suçlardan toplamda 32 adet suç kaydı olan 3 şahıs, ifadeleri alınarak sorgulandı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar, sevk edildikleri adliyede çıkartıldığı mahkemece “Silahlı Yağma”, “Kasten Yaralama”, “Tehdit”, “Şantaj” ve “Ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...