Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 19:09

Şüpheli yolcunun valizinden çıkanlar şaşkına çevirdi

İstanbul Havalimanı'nda şüpheli bir yolcunun bavulundan çıkanlar görevlileri şaşkına çevirdi. Yapılan inceleme sonucu, kadın yolcunun valizinden 120 bin lira değerinde alkol ve tütün ürünleri ele geçirildi.

Şüpheli yolcunun valizinden çıkanlar şaşkına çevirdi
istanbul havalimanı,,şüpheli,,yolcu,,bavul,

İstanbul Havalimanı'nda bugün dikkat çeken bir operasyon yapıldı. Emniyet ekiplerinin risk analizi çalışması sonucu, şüpheli görülen 2 yolcu durduruldu.

2 ŞÜPHELİ DURDURULDU

Rusya'nın başkenti Moskova ve Ürdün'ün başkenti Amman'dan İstanbul'a inen 2 ayrı yolcuyu durduran polisler, şüphelileri ayrıntılı şekilde inceledi. X-ray cihazından geçirilen bavullarda yüzlerce tütün ürünü ve elektronik sigararnın yanı sıra çok sayıda içki şişesi de ele geçirildi. Söz konusu ürünlerin piyasa değerinin 120 bin Türk lirası olduğu öğrenildi.

Haklarında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu çerçevesinde işlem yapılan şüpheliler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...