Tgrt Haber

TEM'de zincirleme kaza! 5 araç birbirine girdi: 1 yaralı

11 Nisan 2022 08:30 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 08:41

TEM Otoyolu’nun Bağcılar mevkii Ankara istikametinde meydana gelen ve 5 aracın karıştığı trafik kazasında, bir kişi yaralandı. Uzun süre trafiğe kapatılan TEM Otoyolu Ankara istikametinde yoğun trafik oluştu.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde, aynı yönde ilerleyen biri kamyon ve biri de ticari olmak üzere 5 araç, zincirleme kazaya karıştı. Henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen kazanın ardından Ankara istikameti uzun süre trafiğe kapatıldı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Saat 06.00 sıralarında meydana gelen kazada, aynı yönde seyir halindeki bir kamyon, bir hafif ticari araç ve iki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle zincirleme kazaya karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle araçlar otoyola savrulurken kamyonetin sürücüsü yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

YOLA SAVRULAN ARAÇLAR TRAFİĞİ KAPATTI

Zincirleme kaza sonrası yola savrulan araçlar trafiğin akışını engelledi. Uzun süre TEM Otoyolu Ankara İstikameti trafiğe kapalı kaldı. Vatandaşlar yolu açmak için kaza yapan bir aracı iterek sol şeride kadar götürdü. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırmasının ardından kapanan yol tekrardan trafiğe açıldı.

Kazaya karışan 5 araçta maddi hasar meydana gelirken polis ekiplerinin kazayla ilgili çalışmaları sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...