Tgrt Haber
12 Eylül 2021 11:16

Temizlik işçisinin Türk bayrağı hassasiyeti herkesi duygulandırdı

Pendik Belediyesinde görevli olduğu öğrenilen bir temizlik işçisinin çöplerin arasında gördüğü bayrağı yerden alıp özenle katladığı anlar kameralara yansıdı.

Temizlik işçisinin Türk bayrağı hassasiyeti herkesi duygulandırdı
pendik,,pendik belediyesi,,temizlik işçisi,,bayrak,,türk bayrağı,

Pendik Belediyesi bünyesinde çalışan bir işçi, temizlik yaptığı esnada yerdeki çöplerin arasında Türk bayrağını görünce kayıtsız kalamadı. Bayrağı yerden alıp katlayarak muhafaza eden temizlik işçisinin anbean kaydedilen o anları, izleyenleri duygulandırdı.

Pendik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Pendik Belediyesinde görevli bir temizlik işçisi, temizlik yaptığı esnada kaldırma çöplerle beraber atılmış bir Türk bayrağı olduğunu fark etti. Duruma kayıtsız kalamayan temizlik işçisi Tük bayrağını atıldığı yerden alıp silkeledi, katladı ve muhafaza etti.

Temizlik işçisi “Bayrak atmışlar. Yazık günah, ayıptır” diyerek bayrağı yere atanlara da tepki gösterdi. Duyarlı temizlik işçisinin yere atılan Türk bayrağını yerden aldığı anlar görenlerin adeta yüreğini ısıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...