Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 09:43

Tiktok videosu çekerken yere çakılan kızın ölümü saniye saniye kamerada

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde sosyal medya için video çeken genç kız, metrelerce yükseklikten aşağı düşerek yaşamını yitirdi. Genç kızın feci ölümü, kuzeni tarafından saniye saniye kaydedildi. Ölen kızın yakınları ise çatıya plastik panel konulmasına "Orada ihmal olmasa kız düşmez. Müteahhidin de büyük kusuru var. Peşinin bırakmayacağız" sözleriyle tepki gösterdi.

Tiktok videosu çekerken yere çakılan kızın ölümü saniye saniye kamerada
sosyal medya,video,ölüm

Esenyurt'ta korkunç bir olay meydana geldi. Sosyal medya sevdası genç bir kızı canından etti.

50 METREDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

Dün akşam saat 19.30 sıralarında Sultaniye Mahallesi'nde yaşanan olayda, Kübra Doğan (23), kuzeni Helen M.'yi (16) evinde ziyaret etti. Güneşin batışıyla ilgili sosyal medyaya video çekmek için çatıya çıkan ikili, bir süre burada vakit geçirdi. Ardından çatıda oturduğu yerden inmek isteyen Kübra Doğan plastik panele bastı. Doğan'ın ağırlığını kaldıramayan panel çökünce genç kız yaklaşık 50 metrelik yükseklikten apartman boşluğuna düştü. 

Kuzeninin düştüğünü gören Helen M., ailesine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 23 yaşındaki Kübra Doğan'ın hayatını kaybettiğni belirledi. 

Tiktok videosu çekerken yere çakılan kızın ölümü saniye saniye kamerada

YAKINLARI TEPKİLİ: PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Kübra Doğan'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, genç kızın yakınları binanın çatısına plastik panel konulmasına tepki gösterdi. 

Havalandırma boşluğu için ucuz bir plastiğin çatıya konulduğunu söyleyen Kübra Doğan'ın amcası Nebi Doğan, “Çatıda insanın bir işi olur, kiremit düşer, kiremit bozulur. Orada müteahhidin de büyük kusur var. Peşinin bırakmayacağız. Kız ayağını atar atmaz kırılıp 9’uncu kattan yere düşüyor. Oranın üzerine bir sac, sağlam bir şey konulması lazımdı” diye konuştu. 

GENÇLERE TİKTOK UYARISI

TikTok videoları için de gençleri uyardıklarını kaydeden amca Nebi Doğan, “Uyarıyorduk ama gençlik söz dinlemiyor. Mardin’den misafirliğe gelmişti. Orada ihmal olmasa kız düşmez. Yarın öbür gün orada oturan bir dairenin anteni bozulur, oraya çıkılacak tabi” diye konuştu. 

Genç kızın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından memleketi Mardin Midyat’a defnedileceği öğrenildi.

DÜŞME ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Öte yandan Kübra Doğan'ın ölümü, kuzeni tarafından kameraya saniye saniye kaydedildi. Cep telefonuyla kayıtta olan Helen M., kuzeninin düştüğünü görünce olayın şokuyla bir süre tepkisiz kaldı. Videoda genç kızın çatıdan inmek isterken plastik panelin çökmesi sonucu aşağı düştüğü görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...