Tgrt Haber

Türk polisi hadsiz boksöre haddini bildirdi

07 May 2021 12:59
Türk polisi hadsiz boksöre haddini bildirdi
boksör,denizli

Yasak olan saatte arkadaşıyla alkollü bir şekilde polise yakalanan Türk asıllı Avusturya vatandaşı bir boksör "Bana karışamazsınız" deyince polisten tokat gibi bir cevap geldi. "Senin karşında Türkiye Cumhuriyetinin polisi var" sözlerini duyan boksör neye uğradığını şaşırdı.

Olay Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşandı. Türk asıllı Avusturya vatandaşı olan bir boksör ile arkadaşı tam kapanma döneminde sokakta alkollü bir şekilde polise yakalandı.  Boksörün sarhoş arkadaşı alkolmetreye üflememek için polislere direndi. 

Türk polisi hadsiz boksöre haddini bildirdi

TÜRK POLİSİ HADSİZE HADDİNİ BİLDİRDİ
Arkadaşının ayakta durmasına yardım eden boksörün turist olduğunu belirterek "Bana karışamazsınız" sözleri ortamı gerdi. Arkadaşına işlem yapan ekiplere güçlük çıkaran boksöre Türk polisi ağzının payını verdi. Polisin "Senin karşında Türkiye Cumhuriyetinin polisi var. 'Karışamazsın' diye konuşmayacaksın, gevezelik etmeyeceksin. Sadece sorulan sorulara cevap vereceksin" sözlerini duyan boksör neye uğradığını şaşaırdı.

Türk polisi hadsiz boksöre haddini bildirdi

TOKAT GİBİ SÖZLER AĞIR GELDİ, ARKADAŞIYLA TARTIŞTI
Polisin tokat gibi sözleri karşısında bir süre kendine gelemeyen boksör, önce arkadaşıyla tartıştı ardından olayı görüntüleyen gazetecilere saldırgan tavırlar sergiledi. Boksör hakkında işlem yapılmazken 2.88 promil alkollü çıkan arkadaşı karakola götürüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...