Tgrt Haber

Uludağ’da kaybolan kadın 3 gün sonra bulundu

25 Temmuz 2021 21:34
Uludağ’da kaybolan kadın 3 gün sonra bulundu
Bursa

Bursa Uludağ’da odun toplamak için girdiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa 3 gün sonra sağ olarak bulundu.

Bursa Uludağ’ın zirvesine yakın nokta olan Çobankaya ve Bakacak arasındaki ormanlık alanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa 3 gün sonra bulundu. Odun toplamak için girdiği ormanda kaybolan Boynukısa 53 saat yürüyerek merkez Yıldırım ilçesi Zeyniler Köyü ile Kaplıkaya Vadisi arasındaki ormanlık alanda jandarma ekipleri tarafından bulundu. Sağlık durumu iyi olduğu bildirilen Boynukısa'nın 112 ekibi tarafından bölgeden alınarak en yakın sağlık kuruluşuna sevk edileceği öğrenildi.

DRONE VE TERMAL KAMERA İLE ARANMIŞTI

Bursa Valisi Yakup Canbolat ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan'ın da katıldığı bugünkü arama çalışmalarında drone ve termal kameralar da kullanılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...