Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 10:18

Boşanma aşamasındaki çiftin velayet kavgasında çocuk ortada kaldı

Esenyurt'ta boşanmak üzere olan bir çift, çocuğun velayetinin kimde olacağı konusunda anlaşamayınca kavga çıktı. Aile üyelerinin birbirlerine bıçak ve yumruklarla saldırdığı kavgada, küçük çocuk ise ortada kaldı.

Boşanma aşamasındaki çiftin velayet kavgasında çocuk ortada kaldı
esenyurt,velayet,kavga,boşanma

Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki bir çiftin arasında velayet kavgası çıktı. Çocuklarının kimde kalacağına karar veremeyen çiftin tartışması, aile üyelerinin de katılımıyla bıçaklı kavgaya dönüştü. Kendisi için kavga edilen küçük çocuk ise kavganın ortasında tek başına kaldı. İki aile arasındaki kavga anları, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre boşanma arifesinde olan çift arasında çocuklarının velayeti konusunda tartışma yaşandı. Tartışmaya çiftlerin aile üyelerinin de katılmasıyla ortalık savaş alanına döndü.

İki aile üyelerini birbirlerine bıçak ve yumruklarla saldırırken velayeti için kavga çıkarttıkları çocukları ise yaşanan olayların tam ortasında tek başına kaldı. Bir süre sonra çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle sakinleşen taraflar çocuğu da alarak evlerine dağıldı. İki aile arasında yaşanan velayet kavgası ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...