Tgrt Haber

Villa Kiralama Alışkanlığı Artarken Yükselen Bir Marka: FidoRento

15 Ağustos 2019 16:44
Villa Kiralama Alışkanlığı Artarken Yükselen Bir Marka: FidoRento
www.fidorento.com,Antalya Kaş,villa kiralama

Son yıllarda Türkiye'de değişen ve gelişen turizm alışkanlıkları ile beraber tatil için villa kiralama anlayışı da yerli-yabancı turistler tarafından daha çok benimsenmeye ve sektörde karşılık bulmaya başladı.

Antalya Kaş ve çevresinde faaliyet gösteren Fidorento.com ister özel, ister ortak havuzlu, ister doğa içerisinde, isterseniz de deniz manzaralı bir çok villa alternatifine kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir tatil platformu. 
 Villa Kiralama Alışkanlığı Artarken Yükselen Bir Marka: FidoRento
Sizin Villanız, Sizin Öncelikleriniz
Villa kiralama deyince Kaş'ta akla ilk gelen markalardan biri olan FidoRento deneyimli ve eğlenceli ekibi ile aynı zamanda Kaş'ta tatil yapmanın ruhuna da uygun hizmet vermekte. Özgürlük duygusunu misafirleri için ön plana alan ekip, villa tatili yapmak isteyen yerli-yabancı turistlere öncelikleri doğrultusunda pek çok alternatif sunmakta. Fidorento.com'da deniz manzaralı, doğa manzaralı, bir çok farklı oda planı ve yatak kapasitesine sahip villalara ulaşmanız mümkün. 

Anında Rezervasyon
Söz konusu villa kiralama olunca ve sektör Türkiye'de hala gelişme aşamasında iken villa kiralama aşamaları bazen çok sıkıcı olabiliyor ve uzun zaman alabiliyor. Villa sahibine istek gönderme, villa sahibinin takvimi kontrol etme durumu, kiralama yapmak isteyene geri bildirim verme ve ödeme aşamaları gibi bir çok detayı ve yorucu durumu ortadan kaldıran FidoRento'nun gelişmiş ve güvenilir sistemi ile, "Hemen Kirala" konseptinde sunulan tüm evleri müsaitlik durumuna göre anında kredi kartınızla kiralayabiliyorsunuz. Villa kiralama başlangıç tarihinizden bir kaç gün önce FidoRento ekibi size ulaşıyor,detayları paylaşıyor, giriş tarihinizde sizi karşılıyor ve eğlenceli bir villa tatili geçirebilmeniz umudu ile sizin için özenle hazırlanmış villanızla sizi baş başa bırakıyor.

Antalya Kaş'ı Deneyimleyin
 Villa Kiralama Alışkanlığı Artarken Yükselen Bir Marka: FidoRento
FidoRento şuan için Kaş ve çevresinde faaliyet göstermekte. Engin bir doğaya, berrak plaj ve koylara, zengin bir tarihe ve bir çok aktivite alternatifine sahip olan Kaş Türkiye'nin belki de en iyi, en keyifli tatil noktalarından biri. Kaş gibi özel bir tatil destinasyonunda villa tatili yapma ayrıcalığına sahip olmak; özgürlük düşüncesini ön plana çıkaran bir marka olan FidoRento ile çok daha özgün ve keyifli bir hal alıyor.

FidoRento ile villa kiralama dışında; aynı zamanda Kaş'ta tatil için daire kiralayabilir, kiraladığınız tatil evi ile beraber transfer, ara temizlik ve hoşgeldin paketleri de satın alabilirsiniz. Kiralamaya karar vermeden önce tatil evlerine dair değerlendirmeleri, her ev için özel hazırlanan sayfalardan okuyabilirsiniz.

Özgür ve doğa ile barışık bir villa tatili, Fidorento.com’da sizleri bekliyor.

KaynakFidorento.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...