Tgrt Haber
01 Ocak 2022 12:50

Yanan hurda aracın bagajında erkek cesedi! Secde pozisyonunda bulundu

Gaziantep'te hurda araçların toplandığı bir otoparkta, bir araç alev aldı. Söndürülen hurda aracın bagajından 25 yaşlarında bir erkek cesedi çıktığı öğrenilirken cesedin secde pozisyonunda bulunduğu ortaya çıktı. Polis, cinayet ihtimaline ilişkin soruşturma başlattı.

Yanan hurda aracın bagajında erkek cesedi! Secde pozisyonunda bulundu
gaziantep,hurda araç,ceset

Gaziantep'te hurda araçların bulunduğu eski bir otopark alanında ki araçta yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangının ardından bagajda bir erkek cesedi olduğu tespit edildi. Olaya ilşkin inceleme başlatılırken genç adamın ısınmak için bagaja girmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

İTFAİYE EKİPLERİ FARK ETTİ

Sabah erken saatlerde, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, sabah erken saatlerde hurda araçların bulunduğu eski bir otopark alanında bulunan bir araç yanmaya başladı. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürmeye çalışırken aracın bagaj kısmında 25 yaşlarından bir erkek cesedi olduğunu fark etti.

Cesedin fark edilmesinin ardından durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içerisindeki şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sonrası, bölgede yapılan çalışmaların ardından ceset, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SECDE POZİSYONUNDA, YANARAK CAN VERDİ

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise şahsın secde pozisyonunda bulunduğunu belirlerken, şahsın ısınmak için girdiği aracın bagajında yanarak can verdiği ihtimali üzerine duruyor.

Olayın cinayet ihtimalini de araştıran ekiplerin başlattığı geniş çaplı inceleme sürüyor.

Yanan hurda aracın bagajında erkek cesedi! Secde pozisyonunda bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...