Tgrt Haber
15 Ağustos 2021 13:11

Yangın bölgesinden yayın yaparken helikopter üzerine su boşalttı

Denizli'de orman yangınlarını söndürmek için gönüllü olarak bölgeye giden bir vatandaş, cep telefonu kamerasıyla sosyal medyada canlı yayına geçtiği esnada üzerinden geçen helikopterin boşalttığı suyun altında kaldı.

Yangın bölgesinden yayın yaparken helikopter üzerine su boşalttı
denizli,orman yangını,helikopter,canlı yayın

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde çıkan orman yangınlarını söndürmek için yetkili ve görevlilerin yanı sıra vatandaşlar da seferber oldu. Söndürme çalışmalarına destek olmak için yangın alanına giden bir vatandaş ise bölgede yaşananları kayıt altına alarak sosyal medya hesabında canlı yayımladığı esnada helikopterin boşalttığı suyun altında kaldı.

Yangın, dün öğle saatlerinde Kurtluca Mahallesinde meydana geldi. Öğle saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye orman ekipleri sevk edildi. Yangının başladığı noktaya havadan ve karadan müdahale edilirken çevredeki vatandaşlar ise traktör römorklarına su doldurarak yangına müdahale edilen noktaya koştu.

O esnada PAÜ personeli Mehmet Güzel’de vatandaşlarla beraber yanan ormanlık alana gitti. Güzel sosyal medyasında canlı yayın yaparken yangını söndürmek için gelen helikopterin haznesindeki suyunu boşaltması sonucu suyun altında kaldı. Vatandaşların renkli anları ve şaşkınlıkları kameraya yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...