Tgrt Haber
01 Ekim 2021 14:54

Katili imam nikahlı eşi çıktı: İşkence ederek öldürüp sandık içinde denize atmış!

Kocaeli'de yatına el koymak istedikleri gayrimenkul zengini Yılmaz Sezer'in gaspa direnmesi üzerine işkenceyle öldürülerek sandık içinde denize atılması olayında sır perdesi aralandı. Aralarında yaşlı adamın dini nikahlı eşinin de bulunduğu 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Katili imam nikahlı eşi çıktı: İşkence ederek öldürüp sandık içinde denize atmış!
yılmaz sezer,,imam nikahlı eş,,sandık,,deniz,,kocaeli,

Kocaeli’de yat ve teknelerine el koymak istenen 78 yaşındaki Yılmaz Sezer'in direnmesi üzerine yaşlı adam, işkence edilerek öldürülüp sandık içinde denize atıldı. Polisin geniş çaplı inceleme başlattığı olayda şüphelilerin izi, sandığın seri numarasından bulundu. Aralarında Sezer'in dini nikahlı eşinin de bulundupu 7 kişi, kaçmak isterken yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Yelkenkaya Caddesi’nde ,19 Eylül tarihinde meydana gelen olayda, köpeğini gezdirmek deniz kenarına giden bir vatandaş, kıyıda ahşap sandığın yanında hareketsiz yatan bir şahıs görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın cesedi kimlik tespiti için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Hayatını kaybeden kişinin 78 yaşındaki Yılmaz Sezer olduğu tespit edildi.

Katili imam nikahlı eşi çıktı: İşkence ederek öldürüp sandık içinde denize atmış!

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYETİN İZLERİ SANDIKTA BULUNDU

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Amirliği ekipleri, Yılmaz Sezer’i canice öldürenleri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler Sezer'in yanında bulunan sandığın suntasının seri numarasından nerede üretildiği ve kime satıldığını tespit etti.

ÇÖP POŞETLERİYLE KAÇARKEN YAKALANDILAR

Sandığı satın alan şüpheliler hakkında araştırma yapan ekipler, sandığı satın alan şüphelilerin Yılmaz Sezer ile tanışık olduğunu tespit etti. Tespitin ardından polis, aralarında Yılmaz Sezer’in dini nikahlı eşinin de bulunduğu 11 kişiyi Yılmaz Sezer’e ait eşyalarla dolu çöp poşetleri ile kaçarken yakaladı. Yakalanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerden E.Ç.D. (39), G.Ş. (40), A.E. (43), E.A. (55), U.B. (47), E.A. (39) ve Yılmaz Sezer’in 54 yaşındaki dini nikahlı eşi adliyeye sevk edildi.

Katili imam nikahlı eşi çıktı: İşkence ederek öldürüp sandık içinde denize atmış!

78 yaşındaki Yılmaz Sezer, işkence edilerek öldürüldü. 

ELLERİ AYAKLARI BAĞLI HALDE DENİZE ATTILAR

Bursa Gemlik’te ikamet eden Yılmaz Sezer’in yat ve tekne gibi mallarına el koymak isteyen şüpheliler, iddiaya göre yaşlı adama çek imzalatmak istedi. Şüphelilerin çeklere imza atmak istemeyen adamı işkence edip öldürerek, elleri ve ayakları bağlı şekilde sandığa koyup denize attıkları öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...