Tgrt Haber
13 Eylül 2021 09:18

Yayaya çarpıp kaçtı: Evsiz adam öldü

İzmir’de yolun karşısına geçmeye çalışan evsiz bir kişiye otomobil çarptı. Kaza sonrası sürücü kaçarken aracın çarptığı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yayaya çarpıp kaçtı: Evsiz adam öldü
izmir,,trafik kazası,,ölüm,

İzmir’de, yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs hayatını kaybederken, sürücü ise hızla olay yerinden kaçtı.

EVSİZE ÇARPIP KAÇTI

Kaza, Karabağlar ilçesinde Yeşillik Caddesi sabah saatlerinde meydana geldi. Karabağlar istikametinden Gaziemir yönüne gitmekte olan plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan erkek şahsa çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havalandıktan sonra yere düşen şahıs kanlar içerisinde kalırken, otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yayaya çarpıp kaçtı: Evsiz adam öldü

HASTANEDE ÖLDÜ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan ağır yaralı durumdaki kişi kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Öte yandan, hayatını kaybeden kişinin evsiz olduğu ve sokaklarda yaşadığı ileri sürülürken, kimliğinin ise henüz tespit edilemediği bildirildi. Polis ekiplerince kaçan araç sürücüsünü yakalama çalışmalarının başladığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...