Tgrt Haber
YAŞAM - YAŞAM
31 Temmuz 2023 - 14:04

Bursa'nın aylak leylekleri kartpostallık görüntü sunuyor

Bursa İnegöl ilçesinde objektiflere takılan aylak leylekler kartpostallık manzara keyfi sunuyor.
Yaşam - Yaşam
31 Temmuz 2023 - 11:48

Takside kan donduran olay! Yolcu gibi binen 2 çocuk şoförü öldürdü

Kastamonu'da bir taksi şoförü aracına yolcu olarak aldığı 2 çocuk tarafından bıçaklandı. Sürücü hayatını kaybederken, yakalanan 2 çocuk gözaltına alındı.
Yaşam - Yaşam
31 Temmuz 2023 - 11:34

'Yan baktın' tartışması kavgaya dönüştü! Yumruklar havada uçuştu

Bursa'da iki genç arasında 'yan bakma' tartışması sokağı ringe çevirdi. Yumrukların havada uçuştuğu kavga kameraya yansırken, birbirlerine saldıran gençleri çevredekiler güçlükle ayırdı.
Yaşam - Yaşam
31 Temmuz 2023 - 10:18

Tavuklu pilav 90 kişiyi zehirledi! Acil servis doldu taştı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde mevlitte dağıtılan tavuklu pilavdan 90 kişi zehirlendi. Zehirlenenler hastanelerde tedavi altına alınırken, yemeği yapan şirketin sahibi gözaltına alındı.
YAŞAM - YAŞAM
31 Temmuz 2023 - 09:29

Hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

Bursa'da seyir halindeki hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM - YAŞAM
30 Temmuz 2023 - 15:47

Düğünde istek parça kavgası! Sandalyeler havada uçuştu, en mutlu günleri zehir oldu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde müzik seçimi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada düğün salonu karıştı. Tekme, tokat ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga anları cep telefonuyla görüntülendi.
YAŞAM - YAŞAM
30 Temmuz 2023 - 12:11

Et ve süt verimi artıyor! Yaylalarda koyun kırkma mesaisi başladı

Ağrı yaylarında koyun kırkma mesaisi başladı. Kırkıldıktan sonra et ve süt verimi artan koyunların üzerinden çıkan yünler daha sonra yastık ve yorgan yolculuğuna çıkıyor.
Yaşam - Yaşam
30 Temmuz 2023 - 11:02

Kayseri’de ‘Sarıkız’ örümceği paniği

Kayseri’de havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan 1 metre yüksekliğe zıplayabilen ‘Sarıkız’ örümceği vatandaşları tedirgin etti.
YAŞAM - YAŞAM
30 Temmuz 2023 - 11:00

Böyle hırsızlık filmlerde olur! Araca yol verip hırsızlığa devam ettiler

Kağıthane’de araçla gelen maskeli 3 şahıs, park halindeki minibüsün arka camını kırarak içerideki malzemeleri almaya başladı. Olay sırasında sokağa giren bir araca da yol veren hırsızlar, geri gelip işlerine devam etti. Yaklaşık 100 bin liralık tesisat malzemeleri çalan hırsızlar, kameralara yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
30 Temmuz 2023 - 09:45

Havuzda elektrik akımına kapıldı! O anlar kamerada

Mersin Erdemli'de bir kişi temizlemek istediği evinin havuzunda elektrik akımına kapıldı. 2 günü yoğun bakımda bir süre hastanede kalan Saip Ersin sağlığına büyük ölçüde kavuştu. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
29 Temmuz 2023 - 17:00

'Kadın yapamaz' diyenlere inat başardılar, İstanbul'u çiçek gibi yaptılar

İstanbul'u çiçek gibi güzelleştiren yine kadınlar…. Yeşil alanlara, parklara, bahçelere çiçekleri diken kadınlar, sıcağa rağmen İstanbul’u daha güzel ve yaşanır olması için mücadeleye devam ediyor.  TGRT Haber’den Özay Erad, İstanbul'u çiçek gibi yapan o kadınlarla bir araya geldi ve bu kez mikrofonu onlara tuttu. 
YAŞAM - YAŞAM
29 Temmuz 2023 - 12:30

Yolda gördüğü ayıyla sohbet etmeye çalıştı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde bir kişi, yol kenarında oldukça nadir görülen alaca ayısını fark etti. Cep telefonu ile o anları kaydeden adam, 'koca oğlan' diye seslenerek ayıyla sohbet etmek istedi.
YAŞAM - YAŞAM
28 Temmuz 2023 - 11:58

Ölüme ramak kala...İki otomobil çarpıştı, yürüyen gençler son anda kurtuldu

Antalya'da kavşakta çarpışan iki otomobil sağa sola savruldu. Kaza anında yürümekte olan iki genç arabaların altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar kameraya anbean yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
28 Temmuz 2023 - 09:10

Hırsızların cep telefonunu çaldığı anlar kamerada!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 2 hırsızın sandalyede unutulan cep telefonunu çalarak olay yerinden hızla uzaklaştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
27 Temmuz 2023 - 16:37

Yer Bursa...Evin mutfağına maymun girdi, nefes kesen operasyonla yakalandı

Bursa'da bir evin mutfağına giren yavru maymun, nefes kesen operasyonla yakalandı.
Yaşam - Yaşam
27 Temmuz 2023 - 12:58

Muğla'daki köy muhtarlarından termik santral açıklaması

Muğla'nın Milas ilçesindeki bazı köy muhtarları, Yeniköy Termik Santrali'ne yakın bir bölgede basın açıklaması yaparak santrallerin bölge halkı için önemine dikkat çekti.
YAŞAM - YAŞAM
27 Temmuz 2023 - 12:30

Yangın evi küle döndürdü! Geriye sadece Kur'an-ı Kerim kaldı

Eyüpsultan'da çıkan yangında adeta küle dönen evde bulunan tek yanmamış nesne Kur'an-ı Kerim oldu. Duruma şahit olan ev sahibinin şaşkınlığı kameralara yansıdı
YAŞAM - YAŞAM
27 Temmuz 2023 - 12:07

İstanbul sokaklarındaki kavgalar boks maçını aratmıyor!

Beyoğlu’nda 15 kişi parkta birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Esenler’de ise taksi şoförü ile araç sürücüsü bir anda yol ortasında yumruklaşmaya başladı. Yaşanan kavgalar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yaşam - Yaşam
27 Temmuz 2023 - 10:53

Vicdansızlığın böylesi! Feci kazada ağır yaralı kız arkadaşını bırakıp kaçtı

İstanbul'un göbeğinde meydana gelen trafik kazasında, otomobiliyle belediyenin yol temizleme aracına çarpan sürücü, olay yerinde ağır yaralı kız arkadaşını bırakarak kaçtı. Kazanın ardından polis ekipleri kaçan şahsın peşine düşerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 - Yerli deniz çayırları tehdit altında
27 Temmuz 2023 - 09:30

Yerli deniz çayırları tehdit altında: İstilacı balıklardan sonra bu kez Kızıldeniz göçmeni

Mersin'de denizde popülasyon kuran türlerle ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, istilacı balıklardan sonra, yerli deniz çayırlarının yerini Halophıla Stıpulacea olarak bilinen Kızıldeniz göçmeni deniz çayırı aldığı belirtildi. Uzmanlar bu türün Doğu Akdeniz’de büyük bir değişimin habercisi olduğunu söylüyor.
Başa Dön Sona Git