Tgrt Haber
YAŞAM - YAŞAM
19 Temmuz 2023 - 12:45

İskele devrilince metrelerce yükseklikte asılı kaldılar! İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar

Eyüpsultan'da 32 katlı binanın 14. katında tadilat yapan 2 işçi, iskelenin devrilmesiyle mahsur kaldı. İşçiler itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
19 Temmuz 2023 - 12:20

Kavurucu sıcaklarda bu işe can dayanmaz: İç organlarımız hasar görüyor

Gaziantep’te kavurucu sıcak havada 100 dereceyi bulan ateş ocağında mesailerine devam eden kalay ustaları insanların sağlığı için zor şartlarda çalışmaya devam ediyor.
YAŞAM - YAŞAM
19 Temmuz 2023 - 07:25

Türkiye’nin en benzer ikizleri belirlendi! Ayırt etmek mümkün değil

Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen "En Benzer Türkiye İkizler Yarışması"nda kazananlar belli oldu. Jüri üyeleri 42 ikizin arasında birincileri seçmekte bir hayli zorlandı.
Yaşam - Yaşam
18 Temmuz 2023 - 23:15

İki iş arkadaşın kavgasında kan aktı: Aynı silahla birbirlerini öldürdüler

Kocaeli Körfez Belediyesi'nde çalışan iki iş arkadaşı arasında kavga çıktı. Güvenlik görevlisi Kasım Kalın, teknik hizmetler birimi çalışanı Tamer Yatan'ı tabanca ile vurdu. Yaralı halde olan Yatan, boğuşma sırasında eline geçirdiği tabanca ile Kalın'a ateş açtı. İki çalışan da kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 16:16

Şarj olan telefon bomba gibi patladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir telefon dükkanında şarjdaki cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Yaşam - Yaşam
18 Temmuz 2023 - 13:44

Guinness Rekorlar Kitabı için ağlama rekoru kırmak istedi, gözünü kaybetti

Yedi gün boyunca ağlayarak Nijerya'da Guinness Rekorlar Kitabına girmek isteyen bir kişi kör oldu. 
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 13:19

Piknik yaparlarken bir anda ayı ile karşılaştılar! Verdikleri tepki şaşırttı...

Tunceli’nin Munzur Vadisi bölgesinde piknik yapan vatandaşlar, ayı sürpriziyle karşılaştı. Vatandaşların verdiği tepki ise ayıdan daha çok şaşırttı.
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 12:30

Kaldırımda otururken üzerine kedi düştü! İlginç olay kamerada 

Kağıthane'de kaldırımda oturan bir vatandaşın üzerine ikinci kattan kedi düştü. İlginç olay karşısında adamın yaşadığı şaşkınlık ve korku kameraya yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 10:54

Sosyal medyada beğeni uğruna canlarını hiçe saydılar! Uçurumun kenarında fotoğraf çekildiler

Siirt’te bazı vatandaşlar, kent merkezine 3 kilometre uzakta bulunan Deyr mevkiinde tehlikeli alanda canlarını tehlikeye atarak fotoğraf çekiyor. Vatandaşlar, muhtemel bir hatanın hayatlarına mal olacağını bile bile metrelerce yüksekten fotoğraf çekmeye devam ediyor.
Yaşam - Yaşam
18 Temmuz 2023 - 09:52

Tarlada çay keyfi yapmak istedi, 20 dönüm araziyi kül etti

Burdur’da çay demlemek için yakılan piknik tüpünden sıçrayan alevlerin otları tutuşturması sonucu çıkan yangında 20 dönüm tarım arazisi yanarak kül oldu.
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 09:42

Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koyları hayran bıraktı

Bitlis’te Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koylarına Venuma Dağcılık ve Su Altı Sporları Topluluğu üyeleri tarafından dalış gerçekleştirildi. Dalışlar esnasında mağarayı andıran koyun içinden alınan görüntüler doğal güzelliği ortaya çıkardı.
YAŞAM - YAŞAM
18 Temmuz 2023 - 09:34

Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koyları profesyonel su altı dalışçılarını bekliyor

Bitlis’te Van Gölü’nün keşfedilmeyi bekleyen koylarına Venuma Dağcılık ve Su Altı Sporları Topluluğu üyeleri tarafından dalış gerçekleştirildi. Dalışlar esnasında mağarayı andıran koyun içinden alınan görüntüler doğal güzelliği ortaya çıkardı.
Yaşam - Yaşam
18 Temmuz 2023 - 09:33

Sıcaklık 52 dereceye ulaştı, besiciler koyunları serinletme yolunu buldu

Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da termometreler 52 dereceye ulaştı. Gençler, sulama kanalında ölümüne serinliğe devam ederken, besiciler ise koyunlarını soğuk suyla yıkayarak serinletti.
Yaşam - Yaşam
17 Temmuz 2023 - 15:02

Boğazları geçemez deniyordu, Samsun'da görüldü! Lakabı 'taş ısıran'

"Çanakkale ve İstanbul Boğazlarını geçmesi imkansız" denilen bir balık türü Samsun'da tespit edildi. 19 Mayıs Üniversitesi'nden Doç. Dr. Melek Özçipak, literatüre geçirdikleri ve "taş ısıran" diye bilinen balık hakkında bilgi verdi.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 12:55

Bilim araştırmasında şaşkınlık! 50 metrelik mağaradan Murat 124 çıktı

Hacettepe Üniversitesi'nden akademisyenler, araştırma yaptıkları mağarada 50 metre derinlikte Murat 124 marka otomobil buldu. 25-30 yıldır orada bulunduğu tahmin edilen aracın mağaraya nasıl düştüğü merak konusu.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 12:30

Kilosu 5 bin lira! Muğla'da üretiliyor... En pahalı parfümlerin vazgeçilmezi

Mısır'da firavunları mumyalamada kullanılan şimdi ise dünyanın en parfümlerinin içeriğinde yer verilen sığla yağı, Muğla'daki üreticilerin yüzünü güldürüyor. Yağ, kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 12:12

Burası Afrika değil Sivas...Sıcaktan bunalan mandalar çareyi çamur banyosunda buldu

Sivas’ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları mandaları da bunalttı. Serinlemek için sulak alan arayan mandalar çareyi çamur banyosu yapmakta buldu. Mandaların serinlemek için yaptığı çamur banyosu drone ile havadan görüntüledi.
Yaşam - Yaşam
17 Temmuz 2023 - 11:33

Yanan araçtan son anda kurtuldu, video çekmeye devam etti

E-5 Karayolu Okmeydanı mevkiinde seyir halindeki bir otomobil alev aldı. Sürücü, son anda araçtan inerken, alev topuna dönen araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Sağlık ekiplerinin sürücüye müdahale etmeye geldiği esnada ise sürücünün yanan aracını video çekmeye devam etmesi ilginç görüntüler oluşturdu.
YAŞAM - YAŞAM
17 Temmuz 2023 - 09:44

Namaz vaktinde camiye giren köpek cemaate zor anlar yaşattı

Başakşehir Kayaşehir’de geçtiğimiz sabah namaz vaktinde camiye giren bir sokak köpeği namaz kılan vatandaşlara zor anlar yaşattı. 
Yaşam - Yaşam
16 Temmuz 2023 - 15:58

Cilo Dağı'nda buzul kırıldı: Çukura düşen 4 kişiden 2'si kurtarıldı

Cilo Dağı’nda yer alan buzulların üzerinde yürüyen 4 kişilik bir grup, buzulların kırılması sonucu oluşan çukura düştü. Olay yerine sevk edilen ekiplerin çalışması sonucu kayıp 4 kişiden 2'si yaralı kurtarıldı. Hakkari Valisi İdris Akbıyık, yerleri tespit edilen diğer 2 kişinin kurtarılması için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.
Başa Dön Sona Git