Tgrt Haber
Yaşam - Yaşam
14 Haziran 2023 - 17:13

Abdulhamit Han'ın torunu Emel Adra: Ne hissettiğimi söylesem ağlarsınız

2. Abdülhamid Han'ın torunu Emel Adra, seçim zaferi nedeniyle tebrik mektubu yolladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Ailemize sahip çıktığınız için size şükranlarımı sunuyorum" dedi. Adra, İstanbul'a son ziyareti ile ilgili de "Ne hissettiğimi söylersem ağlarsınız" ifadesini kullandı.
YAŞAM - YAŞAM
14 Haziran 2023 - 14:39

Kuaförde 15 bin liralık vurgun! Saçlarını yaptırıp kaçtılar!

Kadıköy’de bir kuaförde 2 kadın 15 bin TL değerinde kaynak saç işlemi yaptırdıktan sonra ücreti ödemeden kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
YAŞAM - YAŞAM
14 Haziran 2023 - 14:21

Bilim insanlarının köpek balığı saldırısına karşı devrim niteliğinde buluş!

Bilim insanları, turistleri bilgilendirmek ve sahil güvenliğini sağlamak için gelişmiş algılayıcılar kullanmaya başladı. Büyük beyaz köpek balığı saldırısına karşı önlemler arttırıldı.
YAŞAM - YAŞAM
14 Haziran 2023 - 12:47

Çiçek Abbas minibüsü için 2.5 yılını harcadı: Gören gerçeğinden ayıramıyor

Ordu’da yaşamını sürdüren kaporta ustası Gökhan Demirtaş, hayranı olduğu Çiçek Abbas filmindeki kırmızı minibüsü yollara çıkardı.
YAŞAM - YAŞAM
14 Haziran 2023 - 11:47

Kilosu 30 TL faydası çok büyük pazarların vazgeçilmez otu… Kan şekerini düzenliyor, idrar söküyor her derde deva

Bu sene yurdun büyük bir bölümü bol yağış alınca çiftçinin de yüzü güldü. Tokatlı çiftçilerin yüzünü güldüren ise neredeyse her derde deva bir bitki oldu. Küçük yerlerin pazarlarında 30 TL'ye satılan bitki, büyükşehirlerde ise yok satıyor...
 - 'Şarkıyı duyunca kendimi kaybettim'
13 Haziran 2023 - 17:37

Markette yaptığı dans şovuyla ünlenen teyze konuştu: Şarkıyı duyunca kendimi kaybettim

Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette sevdiği şarkıyı duyunca dans etmeye başlayan teyze, Türkiye'nin sevgilisi oldu. Emekli öğretmen olduğu öğrenilen teyzenin, dans ettiği anlar sosyal medyada viral oldu. İhlas Haber Ajansı o teyzeye ulaştı...
Yaşam - Yaşam
13 Haziran 2023 - 14:45

Hastanenin 3. katından çarşafları birbirine bağlayarak kaçmaya çalıştı! Feci son...

Sivas'ta bir hastanede tedavi gören 34 yaşındaki hasta, çarşafları bağlayarak kaçmak istedi. Psikiyatri servisinde yatan hasta, 3'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti.
YAŞAM - YAŞAM
13 Haziran 2023 - 13:49

Koskoca dükkan küle döndü, bir tek ona zarar gelmedi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir pizza dükkanında yangın çıktı. Yangın sonucunda dükkan ve motosiklet kullanılamaz hale geldi ancak dükkandaki bir nesneye hiçbir şey olmadı, yangından sapasağlam çıkmayı başarabildi.
YAŞAM - YAŞAM
13 Haziran 2023 - 11:48

Sağlığımız ciddi tehlike altında! Temas halinde cilde zararları çok büyük...

İnsan sağlığı açısından tehlikeli oluyor. Gelişen cep telefonu ve tablet teknolojisi ile beraber bir sektör haline gelen koruyucu kılıflar, kimyasal içerikler taşıdığı için sağlımızı tehdit ediyor.
YAŞAM - YAŞAM
13 Haziran 2023 - 11:35

Tatilciler tedirgin! Kırmızı listede yer alıyor, boyu 3 metreyi buluyor... Türk sularında ‘ışık saçan’ köpek balığı görüldü

Yaz turizminin en gözde kentlerinden biri olan Antalya’da balıkçılık yapan bir kişinin oltasına ‘ışık saçan’ köpek balığı takıldı. Kırmızı listede bulunan köpekbalığı 3 metreye kadar büyüyebiliyor...
YAŞAM - YAŞAM
13 Haziran 2023 - 11:33

İntikamı adım adım planladı: İşten çıkarılan kadının patronuna yaptıkları şoke etti

Adana'da bir şahıs kendisini kovan patronundan intikam almak için PTT'nin baş dağıtıcısını da kullanarak korkunç bir yönteme başvurdu. Patronuna adeta kumpas kuran kadının yaptıklarının ortaya çıkmasıyla konu yargıya taşındı.
YAŞAM - YAŞAM
13 Haziran 2023 - 10:12

Kent merkezine inen neye uğradığını şaşırdı... Eline telefonu alan o anları kaydetti

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kendini gece saatlerinde sokağa atan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi...
YAŞAM - YAŞAM
13 Haziran 2023 - 10:05

Onu zapt etmek oldukça zor! Tonlarca ağırlıktaki kurban rekor fiyata alıcı bekliyor...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 1 ton 600 kilogram ağırlığındaki boğayı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İkinci el otomobil fiyatıyla eş değer boğa günde 15 kilo buğday, arpa, mısır ve fabrika yemi tüketiyor.
Yaşam - Yaşam
13 Haziran 2023 - 09:20

Korkunç olay! Silahını temizlerken komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir kişi, balkonda temizlediği av tüfeğinin kaza ile ateş alması sonucu komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu.
YAŞAM - YAŞAM
13 Haziran 2023 - 09:00

Tarlasında gezerken buldu, ülkede milyoner ilan edildi... ABD ile görüşecek, hesabına para yağacak!

Tokat'ta bir vatandaş, tarlasında mantar toplarken daha önce hiç görmediği bir cisim fark etti. Bulduğu şeyin göktaşı olabileceğini düşünen adam, NASA ile irtibata geçti. Vatandaş şimdiden köyünde milyoner ilan edildi bile...
 - Şaşıran kimlik soruyor
12 Haziran 2023 - 15:28

Afrikalıyım diyen yanında duramaz, 'Türküm' deyince kimlik soruyarlar

Türk olduğuna kimse inanmıyor
YAŞAM - YAŞAM
12 Haziran 2023 - 14:45

Her gün omuzuna ve kucağına alarak gezdiriyor! Kediler kentin resmen maskotu oldu...

Gümüşhane'de sahibinin omuzlarında gezen kediler vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Pakistanlı bilgisayar mühendisi her gün 4 kedisiyle sokak sokak geziyor.
YAŞAM - YAŞAM
12 Haziran 2023 - 12:51

Müziğe dayanamayan yaşlı kadın marketi piste çevirdi! Baledeki 'şpagat' hareketiyle şaşırttı

Denizli’de alışveriş yapmak için markete giren yaşlı kadın, sevdiği müziğin çalındığını duyunca reyonların arasını sahneye çevirdi. Çalışanın gözleri önünde ceketini çıkarıp bir genç gibi bale yapmaya başlayan yaşlı kadın, ayaklarını yere paralel açarak şovunu bitirdi.
YAŞAM - YAŞAM
12 Haziran 2023 - 12:23

Düğünü sivrisinek bastı! Piste ilk çıkan ilaçlama aracı oldu

Antalya'da açık havada yapılan düğünü sivrisinekler basınca belediye ekipleri ilaçlama aracı gönderdi. Davetlilerin yaşadığı sıradışı anlar kameraya yansıdı
YAŞAM - YAŞAM
12 Haziran 2023 - 12:00

Babasını kaybettiği yaylada hastalara şifa oldu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi Yaylası'na sağlık kabini kurdu. Bin 600 rakımlı bölgede yöre sakinlerine tedavi ediyor. Babasını kaybettiği yaylada hastalara şifa dağıtıyor.
Başa Dön Sona Git