Tgrt Haber

Ardahan'da yarın okullar tatil mi? 8 Şubat 2024 Perşembe Ardahan'da okul var mı, yok mu? Valilik açıklaması...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 17:16 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 17:27
Ardahan'da yarın okullar tatil mi? 8 Şubat 2024 Perşembe Ardahan'da okul var mı, yok mu? Valilik açıklaması...
Ardahan,Okul,

Ardahan'da okullar tatil mi araştırıyor. Meteoroloji verilerine göre Ardahan'da kar yağışı uyarısı yapılmıştı ve 6 Şubat günü Ardahan'da okullarda eğitime 1 gün ara verilmişti. 6 Şubat günü için 3 ilde okulların tatil edilmesinin ardından Ardahan'da yarın okullar tatil mi? 8 Şubat 2024 Perşembe Ardahan'da okul var mı, yok mu? soruları da aratıldı.

Yoğun kar yağışının etkisini halen göstermesi nedeniyle yarın okulların tatil olup olmayacağı araştırıldı. Öğrencilerin ve velilerin gündeminde ise Ardahan'da yarın okullar tatil mi? 8 Şubat 2024 Perşembe Ardahan'da okul var mı, yok mu? soruları yer aldı. İşte detaylar...

ARDAHAN'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ardahan'da 6 Şubat günü okullarda eğitime 1 gün ara verilmişti. Bugün okulların tatil olması hakkında Ardahan Valiliği'nin açıklaması şöyle olmuştu:  "Ardahan ilimiz genelinde 1 (bir) gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli kamu personeline bir gün idari izin verilmiştir"

8 Şubat Perşembe günü için de okulların tatil olacağı duyurusu geldi. Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek 8 Şubat (yarın) okulların tatil edildiğini duyurdu.

"Yoğun kar yağışı sebebiyle İlimiz geneli köy okullarındaki ve taşımalı eğitim kapsamındaki eğitim ve öğretime 8 Şubat itibariyle 1(bir) gün süre ile ara verilmiştir. İl ve ilçe merkezlerimizdeki eğitim kurumlarında ders zili çalacaktır."

ARDAHAN'DA KAR DEVAM EDECEK Mİ?

Ardahan’da etkili olan kar yağışı hayatı etkiledi. Son 55 yılın en yoğun kar yağışı vatandaşı zorladı. Kar yağışı nedeniyle birçok araç ve ağaç zarar gördü. Kar kalınlığı ise 1,5 metreyi aştı. 

Ardahan hava durumu ise Meteoroloji verilerine göre şöyle:

Ardahan'da yarın okullar tatil mi? 8 Şubat 2024 Perşembe Ardahan'da okul var mı, yok mu? Valilik açıklaması... - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...