Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
6 saat 23 dakika önce

İYİ Parti'den istifa edip CHP'ye geçen Bahadır Erdem'in hayatı ve biyografisi

Geçtiğimiz sene İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem hakkında kimdir, hangi partiden gibi sorular da gündeme geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün rozetini taktı. "CHP’nin her bir neferini selamlıyorum" diyerek konuşmasına başlayan Erdem'in hayatı ve biyografisi...
Aktüel - Aktüel
8 saat 13 dakika önce

20 bin öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 20-31 Mayıs'ta olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bugün milyonların beklediği öğretmen atamalarına dair detayları paylaştı. Branş dağılımı ve kontenjan sayısının açıklanmasıyla beraber ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri ne zaman sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
8 saat 23 dakika önce

Öğretmen atamalarında Türk Dili ve Edebiyatı taban puanı 50 olurken kontenjan sayısı 796 olarak açıklandı

Türkiye'nin merakla beklediği atama açıklaması bugün geldi. Branş dağılımları ile taban puanlarının netleşmesiyle beraber adaylar kaç Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni atanacak sorusuna cevap aradı. İşte 2024 dağılımı...
Aktüel - Aktüel
8 saat 32 dakika önce

Tarih öğretmeni atamalarında taban puan 50, kontenjan sayısı 619 olacak

7 Mayıs günü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen atamasının yapılacağını açıklarken başvuru takviminin 20 Mayıs'ta belli olacağını duyurdu. Tarih alanında atanmak isteyenler ise kaç tarih öğretmeni atanacak merak ediyor. Kontenjan sayısını ve taban puanlarının yer aldığı tablo erişime açıldı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 54 dakika önce

20 bin öğretmen atamalarında taban puanı 50 olan coğrafya alanında 285 kişi alınacak

Bugün milyonlarca adayın heyecanla beklediği atamalar da detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, branş dağılımını açıkladı. En çok merak edilenler arasında ise kaç tane coğrafya öğretmeni atanacak sorusu yer aldı. İşte 2024 taban puanları...
Aktüel - Aktüel
8 saat 55 dakika önce

20 bin atamada okul öncesi öğretmenliğinde kontenjan sayısı 903, taban puanı 50 oldu

Tüm Türkiye'nin gündeminde yer alan öğretmen atamalarında bugün detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı, branş dağılımını açıklarken en çok alım yapılacak alanları da söyledi. Kaç tane okul öncesi öğretmeni atanacak merak edilirken 2024 -23 taban puanları da araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 7 dakika önce

2024 öğretmen atamalarında Türkçe öğretmenliği kontenjan sayısı 804, taban puanı 50 olarak açıklandı

7 Mayıs günü Yusuf Tekin tarafından 20 bin atamalarının detayları aktarıldı. En çok merak edilenler arasında ise kaç tane Türkçe öğretmeni atanacağı yer alırken kontenjan sayısı araştırıldı. Detaylar belli olurken 2024 ve 2023 yılında taban puanları da gündemde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 16 dakika önce

Matematik öğretmeni atamalarında 2024 taban puan 50 olurken, kontenjan sayısı 317 olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atamalarla ilgili yaptığı açıklamanın ardından bugün Milli Eğitim Bakanı detayları paylaştı. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan 20 bin atama ile ilgili araştırılalar arasında kaç öğretmen atanacak, taban puanı kaç gibi sorular yer aldı. İşte matematik alanındaki kontenjan sayısı 2024!
Aktüel - Aktüel
9 saat 27 dakika önce

2024 atamalarında Fizik öğretmenliğine 283 kişi alınırken taban puan 50 olacak

Bugün Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyururken detaylarını da açıkladı. Fizik öğretmenliğine atanmak isteyenler ise taban puanı 2024 yılında kaç merak ediyor. Başvuru takviminin 20 Mayıs'ta açıklanacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Kaç fizik öğretmeni atanacak araştırılmakta.
Aktüel - Aktüel
9 saat 40 dakika önce

Fen Bilimleri öğretmenliği atamalarında kontenjan sayısı 305 olarak belirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardında bugün atamalar ile ilgili detayların paylaşılacağını açıklamıştı. Milyonlarca öğretmen adayı ise kontenjan sayısı, taban puanı ve kaç Fen Bilimleri öğretmeni atanacak sorusu araştırılmaya başlandı. İşte 2024 puanları!
Aktüel - Aktüel
9 saat 49 dakika önce

20 bin atamaları Beden Eğitimi öğretmenliğinde kontenjan 320, taban puan 50 olarak belirlendi

7 Mayıs günü Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru takviminin 20 Mayıs'ta açıklanmasıyla beraber sürece dair detaylar da netleşecek. Beden Eğitimi öğretmenliği puanı, kaç öğretmen atanacak gibi sorular da gündemde yer aldı. İşte tabloda yer alan bilgiler...
Aktüel - Aktüel
9 saat 57 dakika önce

Arapça öğretmenliği 2024 taban puanı 50 ve kontenjan sayısı 262 olacak

Heyecanla beklenen atamalarda süreç ilerliyorken bugün branş dağılımları duyuruldu. Sınıf 3 bin 263 Özel eğitim 2 bin 499 olurken kontenjan sayılarının yer aldığı tablo da erişime açıldı. Adaylar ise Arapça öğretmenliğinin taban puanını ve kaç Arapça öğretmeni atanacak sorusuna cevap aramaya başladı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 14 dakika önce

2024 öğretmen atamaları Almanca alanında taban puanı 50 olurken kontenjan sayısı 288 oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 7 Mayıs günü atamalarla ilgili detayları paylaştı. Almanca alanının taban puanı ve kontenjan sayısı kaç, ne kadar merak ediliyorken puan ve kontenjan tablosu açıklandı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 20 dakika önce

SON DAKİKA 2024 Din kültürü öğretmenliği atama puanlarına göre taban puanı 50 oldu

Bugün Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından öğretmen atamalarında branş dağılımı ve kontenjan sayısı açıklandı. Dağılıma göre Din kültürü öğretmenliği taban puanı kaç oldu? Mülakattan ve KPSS'den kaç puan almak gerekecek?
Aktüel - Aktüel
10 saat 35 dakika önce

Öğretmen atamalarında rehberlik alanında branş dağılımına göre 1597 kişi alınacak

Milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği atamalarda bugün branş dağılımı ve kontenjan sayısı netleşti. Başvuru takviminin 20 Mayıs'ta başlayacağı belli olurken rehberlik alanında kontenjan sayısı kaç, dağılım nedir gibi sorular da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 39 dakika önce

20 bin öğretmen atamaları sınıf öğretmenliği alımında kişi sayısı 3 bin 263 olacak

Bugün, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin atamalar hakkında detayları paylaştı. Vatandaşın gündeminde yer alan konu ile ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'da açıklamalarda bulunmuştu. Adaylar sınıf öğretmenliği kontenjan sayısı kaç, kişi sayısı ne kadar gibi sorulara cevap aramaya başladı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 41 dakika önce

20 bin öğretmen ataması branş dağılımına göre Din Kültürü Öğretmen alımı 1594 olarak açıklandı

Bugün yapılan son dakika açıklamasının ardından toplam 20 bin öğretmen ataması yapılacağı netleşti. Canlı yayında açıklanan öğretmen ataması branş dağılımına göre Din Kültürü öğretmen ataması kaç olacak, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği alımı ne kadar?
Aktüel - Aktüel
10 saat 51 dakika önce

Öğretmen atamalarında başvuru takvimi 20 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından verdiği sevindiren haberin ardından bugün atamalarda branş dağılımı ve kontenjan sayısı belli oluyor. MEB Bakanı Yusuf Tekin, açıklamalarda bulunurken başvuru takvimi ne zaman açıklanacak, hangi gün gibi sorular da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 49 dakika önce

2024 MEB öğretmen alımı branş dağılımında İngilizce öğretmenliği atama sayısı 968 oldu

7 Mayıs 2024 tarihinde yapılan açıklamaya göre toplam 20 bin öğretmen ataması yapılacağı canlı yayında belirtildi. MEB Bakanı Yusuf Tekin İngilizce öğretmenliği ataması kaç olacak, sorusuna cevap verdi. Kaç İngilizce öğretmeni atanacak?
Aktüel - Aktüel
10 saat 54 dakika önce

20 bin öğretmen ataması 2024 takvimine göre branş dağılımı ve kontenjan sayısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından milyonlarca vatandaşın beklediği haberi verdi. Bugün, Yusuf Tekin atamalarda branş dağılımı ve kontenjan sayısını açıkladı. Adaylar ise hangi alan kaç kontenjan oldu, branş dağılımı nedir 2024 gibi aramalar yaptı.
Sona Git