Tgrt Haber

Gamze ATALAY kimdir?

22 Haziran 2018 10:36 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52
Gamze ATALAY kimdir?
Gamze ATALAY, Gamze ATALAY kimdir, Gamze ATALAY hakkında,2018 genel seçimleri, İyi Parti 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, İyi Parti 27. dönem milletvekili adayı

Gamze ATALAY kimdir? Gamze ATALAY kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Gamze ATALAY 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Çankırı Bölgesi,2'nci sıradan millet vekili adayıdır.

25 Aralık 1986 İstanbul doğumlu aslen Amasya Gümüşhacıköylü olan Gamze ATALAY ailesinin ilk çocuğudur.İlkokul ve liseyi İstanbul’da okuyup liseden sonra üniversiteye hazırlık döneminde İstanbul Dosteli Yardımlaşma Derneğinde başkan yardımcılığı yaptı.Derneğin amacı Maddi olanağı olmayan öncelikle öğrencilere ve ailelere çeşitli yardım kampanyaları düzenlemekti. Daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi/Pazarlama bölümünde öğrenimini tamamlarken stajını Koç Holdingin Tat Tohumculuk firmasında Muhasebe Müdür Yardımcılığı departmanında stajını tamamladıktan sonra belli bir dönemde aynı firmada çalışmaya devam etti.Üniversite bittikten sonra evlenip Adana ilimizde ikamet etti.2 çocuk annesi olmakta.2010-2014 yılları arasında özel bir firmanın Eğitim sorumlusu olarak görev aldı. Fakat ikamet değişikliği nedeniyle görevinden ayrılmış olup 2014 yılından bu zamana kadar ailesiyle birlikte Çankırı’da yaşamaktadır.Çankırı'da muhasebe mesleğini icra etmektedir ve 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Türkiye’ye yeni bir soluk getiren İYİ Parti’den Milletvekilliğine Aday Adaylığını koymuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...