Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 11:53

2 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı

Hindistan'ın Moradabad kentindeki terminalde iki çocuklu bir kadın aniden yere yığıldı kaldı. 2 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı.

2 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı
hindistan

Hindistan'ın Moradabad kentinde iki yaşındaki Chimulaki'nin annesi aniden yere düştü ve bayıldı. Altı aylık erkek kardeşiyle ne olduğunu anlamaya çalışan Chimulaki, sakin bir şekilde yerel polisi aramaya başladı. Onları bulduğunda ise annesinin yanına götürdü. Terminalin kameralarına yansıyan o anlarda iki yaşındaki Chimulaki'nin annesinin baygınlığının ardından yanlarından ayrıldığı görülüyor.

'KAHRAMAN' SAYILDI

Chimulaki, merdivenleri çıktıktan sonra polis memurlarını buldu ve onları yerde yatan annesinin yanına götürdü. Polis memurları annesiyle ilgilenirken ağlamaya başlayan Chimulaki'nin ilk baştaki sakinliği ve annesinin hayatını kurtarması bölgede ''Kahraman'' olarak anılmasını sağladı. 

Bayılan kadına ilk olarak acil durum ekipleri tarafından müdahale edildi ardından ise polis memurları eşiliğinde ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı.

Polis, yığılıp kalan kadının hayatını Chimulaki'nin hızlı müdahalesinin kurtardığını söyledi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...