Tgrt Haber
28 Aralık 2021 10:53

Ülke gözyaşlarına boğuldu! 3 yaşında kanserden öldü!

Agresif bir kanser türüyle savaşan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Ülke gözyaşlarına boğuldu! 3 yaşında kanserden öldü!
Kanser

İngiltere’de agresif bir kanser türüyle mücadele eden 3 yaşındaki Joseph Yeandle, hayatını kaybetti.  Ailesi çocuklarının tıpkı bir süper kahraman gibi kanserle savaştığını ve kısacık yaşamında pek çok insanın 60 yılda yaptığından daha fazla insana ilham verdiğini söyledi.

DÖRDÜNCE EVREDE FARK EDİLDİ 

Joseph Yeandle’nin süper kahramanlara ve çocuk şovmen Blippi'ye olan sevgisi onu hayata bağladı. Küçük çocuğun bu sevgisi kanserle mücadele amacıyla bir bağış toplama kampanyasına yol açtı. Ailesi çocuklarının ölümünün ardından şunları söyledi: "Sevgili Joseph'imiz, komik, mutlu, Hulk ve Batman seven oğlumuz. Bugün seni bedenen kaybettik, kalbimiz milyonlarca küçük parçaya ayrıldı. Ancak güzel ruhun hep bizimle yaşayacak.”

Joseph Yeandle’in boynunda bir yumru fark edilmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda kan trombosit sayısının düşük olduğunu tespit edildi. Mart ayında Cardiff'teki Nuh'un Gemisi Galler Çocuk Hastanesi'ne nakledildi ve burada dördünce evre kanser teşhisi kondu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...