Tgrt Haber
02 Aralık 2021 09:25

Alec Baldwin'den şoke eden sözler: Silahı ben çekmedim

ABD'de Rust filminin çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan oyuncu Alec Baldwin, silahın tetiğini kendisinin çekmediğini söyledi.

Alec Baldwin'den şoke eden sözler: Silahı ben çekmedim
alec baldwin,halyna hutchins,film,set,cinayet

ABD'de Alec Baldwin'in hem yapımcısı hem de oyuncusu olduğu Rust filminin çekimleri sırasında Baldwin'in elinde senaryo gereği bulunan silah ateş aldı ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetti, filmin yönetmeni Joel Souza ise yaralandı. Baldwin, 21 Ekim'de yaşanan bu kazara cinayetin ardından ilk defa verdiği ABC televizyonunda röportaj verdi. 

Baldwin'in röportajında oldukça şaşırtıcı bir ifade yer aldı. Baldwin, silahın tetiğini kendisinin çekmediğini söyledi. New Meksiko eyaletindeki çekimler sırasında yaşanan kazayla ilgili George Stephanopoulos'un sorularını cevaplarken gözyaşlarını tutamayan Baldwin, "Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem." dedi.

Alec Baldwin'den şoke eden sözler: Silahı ben çekmedim

Bugün tamamı yayınlanacak röportajın tanıtım videosunda, gerçek bir merminin sette ve silahın içinde ne işi olduğunu bilmediğini ifade eden Baldwin, "Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Yaşananlar bana gerçek değilmiş gibi geliyor." diye konuştu.

 

'SİLAHI YARDIMCI YÖNETMEN VERDİ' İDDİASI

Daha önce Amerikan basınına yansıyan haberlerde, aktör Baldwin'in ateşlediği silahın, çekimde kullanılmak üzere yardımcı yönetmen Dave Halls tarafından verildiği kaydedilmişti.

Halls'ın, Baldwin'e bir silah uzatarak "güvenli" diye seslendiği, ifadesinde silahta gerçek mermi olduğunu bilmediğini söylediği mahkeme kayıtlarına yansımıştı.

Alec Baldwin'den şoke eden sözler: Silahı ben çekmedim

NE OLMUŞTU?

Oscar adayı dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, Rust filmin çekimleri esnasında kazayla katil olmuştu. Polisin açıklamasına göre Baldwin, kurusıkı tabancayı ateşlemiş ve hem görüntü yönetmenini hem de filmin yönetmenini vurmuştu. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni hayatını kaybederken, 48 yaşındaki yönetmen yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...