Tgrt Haber
13 Haziran 2021 10:52

Balinanın yutup tükürdüğü adam uçak kazasından da kurtulmuş

Dünya kambur balina tarafından önce yutulup ardından tükürüldüğünü iddia eden Amerikalı ıstakozcuyu konuşurken şaşırtan bir bilgi daha ortaya çıktı.

Balinanın yutup tükürdüğü adam uçak kazasından da kurtulmuş
kambur balina,amerika,ıstakozcu

Geçtiğimiz günlerde dünyayı şaşırtan iddiayı bir Amerikalı ıstakozcu anlattı. 40 senedir dalgıçlık yapıp, ıstakoz toplayarak hayatını kazandığını söyleyen Michael Packard, kambur balina tarafından yutulup ardından ise kendisini tükürüldüğünü söyledi. Packard, ''Tüplü teçhizatlı bir dalış yaptığım esnada büyük bir yumru hissettim ve bir anda her şey karardı. Bölgede yüzen beyaz köpek balıklarının saldırısına uğradığımı düşündüm. Fakat etrafta hiç diş yoktu. O an bir balinanın ağzında olduğumu anladım. Beni yutmaya çalıştığını ve öleceğimi düşündüm.'' diyerek anlatmıştı.

Balinanın yutup tükürdüğü adam uçak kazasından da kurtulmuş

ORMANDA KURTARILMAYI BEKLEDİ

Kambur balina tarafından yutulduğunu iddia eden ıstakozcu, 2001'de Kosta Rika'da bir uçağın düştüğü ve üç kişinin öldüğü bildirilen kazada da ölümün eşiğinden döndüğü ortaya çıktı. Packard uçak kazasını, "Yüzümde ciddi yaralanmalar vardı. Kollarımda ve bacaklarımda da çok sayıda kırıkla iki gün boyunca ormanda kurtarılmayı bekledim'' diyerek anlattı. O dönem Packard'ı tedavi eden doktor ise ''Bir gece daha ormanda kalsaydı ölürdü'' açıklamasını yapmış.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...