Tgrt Haber
19 Ağustos 2022 12:05 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 12:19

Bavullardan çıkan insan kalıntılarıyla ilgili acı gerçek: Cesetler 2 çocuğa ait çıktı

Yeni Zelanda'da bir ailenin müzayededen satın aldığı bavullardan çıkan insan kalıntılarıyla ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Bavullardan çıkan cesetler 5 ve 10 yaşlarındaki 2 çocuğa ait çıktı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bavullardan çıkan insan kalıntılarıyla ilgili acı gerçek: Cesetler 2 çocuğa ait çıktı
yeni zelanda,bavul

Geçtiğimiz hafta Yeni Zelanda'da aralarında bavulların da bulunduğu terk edilmiş bir depoda bulunan ürünleri satın alan aile, bavullarda insan kalıntıları bulmuştu. Bavullarda gördükleri karşısında neye uğradığını şaşıran aile, polise ihbarda bulunduktan sonra cinayet soruşturması başladı ve bavuldan çıkan insan kaıntılarına ilişkin geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

CESETLER 5 VE 10 YAŞLARINDAKİ 2 ÇOCUĞA AİT ÇIKTI

Yapılan incelemenin ardından insan kalıntılarının 5 ve 10 yaşlarında iki çocuğa ait olduğu açıklandı. Yetkililer, çocukların kimliğinin henüz resmi olarak teşhis edilmediğini, ancak ailelerinin Yeni Zelanda'da olduğunu düşündüklerini söyledi.

Olayda bavulları açık artırmada satın alan ailenin yer almadığı üzerinde durulurken, ailenin komşuları da polisin olay yerine intikaline kadar evden kötü kokular geldiğini dile getirmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...