Tgrt Haber
 - 'AKINCI olmasaydı bulunması günler sürerdi'
6 saat 24 dakika önce

Reisi'nin helikopter kazasıyla ilgili çarpıcı gerçek: AKINCI olmasaydı bulunması günler sürerdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti. TSK'ya ait taarruzi insansız hava aracı Akıncı sayesinde de enkaz kısa sürede tespit edildi. Kaza yerinden tgrthaber.com'a bağlanan Adem Metan, bölgedeki son durumu ve Akıncı TİHA'nın arama-kurtarma çalışmalarında ne kadar kritik bir öneme sahip olduğunu aktardı.
Dünya - Dünya
6 saat 44 dakika önce

Kongo'daki darbe girişimine dair dikkat çeken görüntü servis edildi

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde dün gerçekleştirilen darbe girişimine dair dikkat çeken bir görüntü ortaya çıktı. Darbe girişiminde bulunan liderin, başkanlık sarayı içinde canlı yayın yaptığı anda öldürüldüğü görüldü.
 - ''Bu topraklarda Mossad'a hedef olmamalıyız''
8 saat 21 dakika önce

İran'dan Azerbaycan'a eleştiri, İsrail'e suçlama: Topraklarında Siyonistlerin hedefi olmamalıyız

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Azerbaycan ziyareti dönüşü geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmesinin ardından dikkat çeken açıklamalar geldi. İran devlet televizyonuna çıkan analist Fuad İzadi, Azerbaycan'ı eleştirirken, İsrail'i de kazada parmağı olduğu iddiasıyla suçladı.
Dünya - Dünya
8 saat 44 dakika önce

Çin'deki bir ilkokula bıçaklı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Çin'in güneyinde bulunan Jiangsi eyaletindeki ilkokulda bıçaklı saldırı düzenlendi. Olayda 2 kişinin öldüğü, 10 kişinin ise yaralandığı açıklandı. 
 - Asırlık hikaye dikkat çekti!
9 saat 14 dakika önce

İmam Rıza Türbesi Reisi'nin ölüm haberiyle gündem oldu! Mezardan türbeye asırlık hikaye dikkat çekti

Yılda 20 milyon ziyaretçisi olan İmam Rıza Türbesi, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölüm haberinden sonra gündem oldu. Türbenin en dikkat çeken tarafı ise tarihi oldu. Mezardan türbeye dönen 'İmam Rıza Türbesi'nin asırlık hikayesiyle ilgili bilgiler şaşırttı.
 - Netanyahu hakkında tutuklama talebi
9 saat 23 dakika önce

Son dakika! Netanyahu hakkında tutuklama talep edildi

Son dakika haberi... Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Gazze'de katliam emri veren işgalci İsrail'in Başbakanı Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Gallant hakkında tutuklama talebi çıkarıldı. Tutuklama talebinin değerlendirileceği öğrenildi.
 - Kara operasyonu için tüm kozlarını oynuyorlar
9 saat 44 dakika önce

İsrail'den ABD'ye Refah baskısı: Kara operasyonu için tüm kozlarını oynuyorlar

İşgalci İsrail, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'a kara saldırısı için ABD'ye baskısı sürüyor. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD'ye kara saldırısını genişletme niyetinde olduklarını iletti.
 - İran Cumhurbaşkanı Reisi böyle veda etti
9 saat 48 dakika önce

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin son görüntüsü ortaya çıktı

Helikopter kazasından ölen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin son görüntüleri ortaya çıktı.
Dünya - Dünya
10 saat 19 dakika önce

İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı: Hizbullah hedefleri vuruldu

İsrail ve Suriye arasındaki gerilim sürerken Tel Aviv'in kararıyla bir kez daha roketler fırlatıldı. İsrail ordusu, Suriye'nin Humus ilinde bazı askeri noktaları hedef aldı. 
Dünya - Dünya
10 saat 49 dakika önce

Reisi'nin helikopterinin enkazına ait olduğu iddia edilen görüntüler yalan çıktı! İşte doğru görseller

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, İran lideri İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopterin görüntüleri olduğu iddia edilen fotoğraflar için Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden (DMM) yalanlama geldi. DMM, sosyal medya yayılan fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 
Dünya - Dünya
11 saat 19 dakika önce

ABD'li siyasetçiler Reisi'nin ölümüne sevindi: İyi ki kurtulduk!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölüm haberinin ardından ABD'li iki Cumhuriyetçi siyasetçi Michael Waltz ve Rick Scott dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Reisi'nin ölümüne sevinen ABD'li siyasetçilerden Waltz, ''iyi ki kurtulduk'' derken Scott ise ''Dünya daha güvenli bir yer oldu'' dedi. 
 - Türkiye ve İran arasında yeni dönem sinyali!
11 saat 32 dakika önce

Türkiye ve İran arasında yeni dönem sinyali! Reisi'nin öldüğü bölge hakkında çarpıcı açıklama: "Ölüme gitmek gibi..."

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindekilerin öldüğü, Doğu Azerbaycan ve Kuzey İran arasındaki dağlık bölge hakkında Doç. Dr. Hasan Bardakçı'dan çarpıcı açıklamalar geldi. tgrthaber.com'a konuşan Bardakçı, yeni dönemde Türkiye ve İran arasında siyasi ilişkilerin de değişeceğine dikkat çekti.
 - ''Reisi'nin ölümünden ABD sorumlu''
11 saat 56 dakika önce

İranlı eski bakandan suçlama: Reisi'nin ölümünden ABD sorumlu

İran'ın eski Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümünde ABD'nin payı olduğunu öne sürdü. 
 - Pilot acil durum çağrısı yapmadı!
12 saat 19 dakika önce

İran lideri Reisi helikopter kazasında öldü! Pilot acil durum çağrısı yapmadı, suikast iddiası güçlendi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti. Reisi'nin ölüm haberini dünyaya kaza yerini keşfeden Türk AKINCI İHA duyurdu. Reisi'nin ölümünde suikast olduğu iddiası Fransız basını tarafından servis edilirken, Katar merkezli Al Jazeera ise helikopter pilotunun 'acil çağrı yapmadığını' öne sürdü. İran, 5 günlük yas ilan etti. İşte Reisi'nin hayatını kaybettiğinin duyurulmasından sonra yaşanan son gelişmeler...
 - "İran bunu kanıtlayamayacaktır"
12 saat 34 dakika önce

Reisi’nin ölümünde İsrail'in parmağı var mı? "İran bunu kanıtlayamayacaktır"

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti. Reisi'nin ölümün ardından suikast iddiaları gündeme geldi. Peki Reisi’nin ölümünde işgalci İsrail'in payı var mı? Siyaset Bilimci Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe, TGRT Haber ekranlarında konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Dünya - Dünya
12 saat 38 dakika önce

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov İran Dışişleri Bakanlığına taziye mesajı gönderdi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, yaşanan helikopter kazasının ardından İran Dışişleri Bakanlığına taziye mesajı gönderdi.
 - Netanyahu'dan kritik temas
12 saat 40 dakika önce

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin öldüğü dakikalarda gerçekleşti! Netanyahu'dan kritik temas

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü sıralarda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kritik bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Dünya - Dünya
13 saat 13 dakika önce

İlham Aliyev'den Reisi için taziye mesajı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İranlı mevkidaşı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Reisi ile en son görüşen lider olan Aliyev, "Azerbaycan halkı adına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.
 - Reisinin ölümü sonrası art arda paylaştılar!
13 saat 35 dakika önce

İran'a başsağlığı mesajları... Reisini ölümü sonrası art arda paylaştılar!

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından birçok ülke art arda başsağlığı mesajı yayınladı.
 - İranlı yetkilileri hedef alan suikastlar
13 saat 39 dakika önce

Reisi'nin helikopteri düşürüldü mü? Dikkat çeken tablo: İranlı yetkilileri hedef alan suikastlar

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında ölümünün ardından suikast iddiaları gündemdeki yerini aldı. Reisi'ye suikast düzenlendiğine dair bazı iddialar ortaya atılırken akıllara İranlı yetkililere düzenlenen suikastlar geldi. İşte dikkat çeken o tablo...
Sona Git