Tgrt Haber
19 Haziran 2021 14:32

Burun dolgusuyla beraber et yiyen bakteri de enjekte edildi kabusu yaşadı

İngiltere'de 26 yaşındaki Leah Morton, burun dolgusu yaptırmak isterken kabusu yaşadı, dolguya et yiyen bakteri karıştı.

Burun dolgusuyla beraber et yiyen bakteri de enjekte edildi kabusu yaşadı
estetik,burun dolgusu,ingiltere

Leah Morton, daha önce dudaklarına yaptırdığı dolguyu burnuna da yaptırmak isteyince pişman oldu. Bir güzellik merkezine beğenmediği burnunu yaptırmak için giden Morton, işlemden önce güzellik merkezinin kendisne herhangi bir risk veya yan etkiden söz etmediğini söyledi ve direkt olarak dolgunun burnuna enjekte edildiğini anlattı. Genç kız, eve gittikten sonrasının ise tam bir kabus olduğunu şu sözlerle anlattı:

"Eve gittim ve o akşam burnumda çok fazla acı ve baskı hissettim. Ertesi gün aynada yüzümü kontrol ettim ve burnumun ucu bembeyaz ve buz gibiydi. Ertesi gün burnuma dolgu yapan kadına bu durumun normal olup olmadığını sormak için mesaj attım ve bana hiç endişelenmem gerektiğini hatta iyi gözüktüğünü söyledi.''

Burun dolgusuyla beraber et yiyen bakteri de enjekte edildi kabusu yaşadı

Morton, dolgu çözülürken de dayanılmaz bir acı içinde kaldığını dile getirdi. Günler sonra ise burnunun çevresinin siyaha döndüğünü ve beyaz kabarcıklar çıktığını anlattı.

Genç kız, en sonunda bir hastaneye gitti ve kan temini eksikliği nedeniyle dokunun öldüğünü öğrendi. Doktorlar Morton'a dolguyla beraber et yiyen bakterinin de burnuna yerleşmiş olabileciğini belirtip acilen müdahale edilmesi gerektiğini söylediler.

"Bir kabusta yaşıyormuşum gibi hissettim. Kesinlikle çok korkmuştum'' diyen Morton, henüz çok genç yaşta olduğunu ve dudağını burnunu kaybetmeyi göze alamayacağını söyledi. Genç kız ilaç tedavisine başladı ve oksijen tedavisi gördü.

Morton, yaşadıklarını anlatmasının ardından herkesi uyardı:

“Genellikle gerçekten kendine güvenen bir kızım ama evimden ayrılmak istemedim. Endişem tavan yaptı ve her şey için çok stresliyim. Dayanılmaz oldu. Bir daha asla burnuma dolgu yaptıramayacaktım. Bu riske değmez.''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...