Tgrt Haber
24 Aralık 2014 17:27

Kim Jong-Un Amerika’yı tehdit etti

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un Amerika’yı tehdit etti.

Kim Jong-Un Amerika’yı tehdit etti
kim jong un, amerika, tehdit,

Obama’nın Kuzey Kore’yi terörist ülkeler listesine alması sonrası Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un Amerika’ya meydan okudu. Kim ABD’ye saldırırız mesajını verdi. Sony Pictures film yapım sirketinin 25 Aralık’ta sinemalarda vizyona koyacağı ‘interview’ adlı komedi filmi, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’u konu alması nedeniyle Kuzey Kore’li hackerların hedefi haline gelmişti. Yapım şirketinin bilgisayar sistemleri hacklenip, üst düzey yöneticilerin hackerlardan tehdit mesajları alması üzerine, Sony Pictures filmin vizyona girmesini ertelemişti. Kuzey Kore bu hackleme olayını reddetti ama FBI ellerinde sağlam deliller olduğunu belirtti. Bunun üzerine Amerika, Kuzey Kore’yi tekrar terörist listesine almayı değerlendiriyor. Amerikan Başkanı Barack Obama, Amerika’nın Kuzey Koreli bir diktatorun dayatmalarına ve sansürlerine boyun eğen bir toplum olmayacağını belirtti.
ABD SONY PİCTURES’İ HACKLEDİĞİ İÇİN KUZEY KORE’Yİ TERÖR LİSTESİNE ALDI
Sony Pictures film yapım sirketinin 25 Aralık’ta sinemalarda vizyona koyacağı ‘interview’ adlı komedi filmi, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’u konu alması nedeniyle Kuzey Kore’li hackerların hedefi haline gelmişti. Yapım şirketinin bilgisayar sistemleri hacklenip, üst düzey yöneticilerin hackerlardan tehdit mesajları alması üzerine, Sony Pictures filmin vizyona girmesini ertelemişti. Kuzey Kore bu hackleme olayını reddetti ama FBI ellerinde sağlam deliller olduğunu belirtti. Bunun üzerine Amerika, Kuzey Kore’yi tekrar terörist listesine almayı değerlendiriyor. Amerikan Başkanı Barack Obama, Amerika’nın Kuzey Koreli bir diktatorun dayatmalarına ve sansürlerine boyun eğen bir toplum olmayacağını belirtti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...