Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 11:29 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 12:32

Putin sırtından mı bıçaklandı? Kremlin'den üst düzey yetkili Batı'yla görüştü iddiası

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali yaklaşık 6 aydır devam ederken Rus lider Putin'e karşı sesler yükselmeye başladı. Kremlin'den üst düzey bir yetkilinin Batı ile görüştüğü iddia edildi.

Putin sırtından mı bıçaklandı? Kremlin'den üst düzey yetkili Batı'yla görüştü iddiası
vladimir putin,rusya,ukrayna,kremlin

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, 24 Şubat'ta verdiği askeri emirle başlayan Ukrayna'nın işgal girişimi yaklaşık 6 aydır devam ederken Rusya, ağır yaptırımlara maruz kaldı. Ekonomik yaptırımlar ülkeyi zora sokarken Putin'e karşı sesler yükselmeye başladı hatta Rusya'yı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Putin'in çevresinden yetkili isimlerin, Ukrayna'nın işgalini sona erdirmek için gizli bir girişimde bulunduğu öne sürüldü. Ülkenin gidişatından endişe duyanların işgalin bitmesi için pazarlık yaptığı söylentileri ortaya çıktı.

KREMLİN'DEN ÜST DÜZEY YETKİLİ BATI İLE GÖRÜŞTÜ

Geçtiğimiz gün Kremlin'den üst düzey yetkili bir kişinin Ukrayna işgalini sona erdirmek için Batı ile gizlice görüştüğü öne sürüldü. İddiaya göre, kimliği bilinmeyen, Putin'in yakın çevresindeki üst tabakadan gizli kişi Batı ile görüşerek, Kremlin'in savaşın sona ermesi için panik ve çaresizlik içinde olduğunu ortaya çıkardı.

Putin sırtından mı bıçaklandı? Kremlin'den üst düzey yetkili Batı'yla görüştü iddiası

Batılı istihbarat teşkilatlarına dağıtılan bir raporda da bu hamleye ilişkin şaşırtıcı iddialar ortaya atıldı. Putin'e yakın üst düzey yetkililerin, savaş nedeniyle Batı'nın uyguladığı sert yaptırımlardan ve ekonomideki kötüye doğru gidişattan endişe duyduklarına inanılıyor.

TEMAS CIA İLE OLABİLİR

Bazı Kremlin makamları ayrıca Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'nde savaşmak gibi giderek artan risklerden endişe duyuyor. Temasın Putin'in arkasından CIA yetkilileri veya Batılı diplomatlar ile yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...